Friday , February 3 2023

Donații în bani și bunuri de strictă necesitate din partea angajaților Curții de Apel Suceava pentru refugiații din Ucraina

 Curtea de Apel Suceava şi instanţele arondate, prin intermediul Asociaţiei Credendo Vides, fondată la nivelul curţii în anul 2014, în scopul acordării de sprijin personalului, membrilor familiilor acestora, ori altor persoane aflate în situaţii dificile, se alătură demersurilor de sprijin umanitar al persoanelor care se refugiază din Ucraina şi, din contribuţia personalului instanţelor, a donat suma de 30,000 lei către Crucea Roşie.

De asemenea, personalul instanţelor donează bunuri de strictă necesitate, care vor fi transportate în punctul de trecere a frontierei din oraşul Siret.

”Mulţumim întregului personal pentru grija manifestată faţă de semenii din Ucraina şi îl invităm să continue activităţile de sprijin, individual ori prin intermediul AsociaţieiCredendo Vides, alături de societatea civilă şi celelalte autorităţi implicate!”, se arată într-un comunicat semnat de preşedintele Curții de Apel Suceava, judecătorul Cristinel Grosu. (O.S.)

Vezi si

Foresta a debutat cu o înfrângere în amicale

Echipa antrenată de Dorin Goian a fost învinsă, cu scorul de 1-3, în meciul-test disputat …