Tuesday , December 6 2022

Doi tineri, sot si sotie, accidentati pe o trecere de pietoni din cartierul Burdujeni

Accidentul s-a produs ieri diminea]\ `n zona trecerii de pietoni din fa]a fostului magazin Billa
Doi tineri din Suceava, so] [i so]ie, au ajuns ieri diminea]\ la spital dup\ ce au fost lovi]i de o autoutilitar\ `n timp ce se aflau `n traversarea str\zii, pe trecerea de pietoni. Potrivit purt\torului de cuv=nt al IPJ Suceava, Ionu] Epureanu, accidentul s-a produs luni `n jurul orei 7.30 pe strada Calea Unirii, `n zona fostului supermarket Billa.
Vasile Viorel Brum\, de 51 de ani din municipiul Suceava, se afla la volanul unui Peugeot Boxer [i se `ndrepta din zona Bazar spre cartierul Burdujeni. Acesta nu a acordat prioritate de trecere celor doi so]i [i i-a lovit din plin. De men]ionat c\ pietonii se aflau `n traversarea str\zii `n mod regulamentar, prin loc marcat [i semnalizat corespunz\tor.
La fa]a locului a sosit un echipaj de ambulan]\ ce i-a transportat pe cei doi so]i la spital. Aici, `n urma investiga]iilor medicale, s-a stabilit c\ Marian Irimescu de 29 de ani, a suferit o fractur\ de glezn\ [i necesit\ pentru vindecare `n jur de 25 zile de `ngrijiri. So]ia sa, Ancu]a Irimescu de 27 de ani, a sc\pat ceva mai ieftin, ea fiind diagnosticat\ cu o simpl\ contuzie. Medicii au constatat c\ t=n\ra are nevoie de 5 zile de `ngrijiri.
Vasile Viorel Brum\, [oferul vinovat de producerea accidentului, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dup\ care i s-au recoltat probe biologice `n vederea stabilirii alcoolemiei. B\rbatul s-a ales cu dosar penal pentru v\t\mare corporal\ din culp\. (P.B.)

Vezi si

De Moș Nicolae, Gheorghe Flutur a dus daruri unei tinere familii din Șcheia care are cvadrupleți

Marți, 6 decembrie, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a vizitat familia Balan, o familie …