Tuesday , December 6 2022

Doi tineri morti intr-un accident teribil la Vicovu de Sus

N doi tineri au murit [i al]i trei au fost grav r\ni]i `ntr-un accident rutier, miercuri sear\ n  tinerii se `ntorceau de la Putna, iar `ntr-o curb\ [oferul nu a mai putut controla ma[ina, care s-a lovit de doi parape]i, a trecut peste calea ferat\ [i s-a r\sturnat n printre cei r\ni]i sunt doi b\ie]i ai unui poli]ist de la Biroul Circula]ie de la Poli]ia R\d\u]i
Cinci tineri din Vicovu de Sus printre care [i doi copii ai unui subofi]er din cadrul Poli]iei Rutiere din R\d\u]i, Dorin Matei, au fost victimele unui grav accident de circula]ie pe raza localit\]ii de domiciliu. Tinerii se `ntorceau spre cas\ de la Putna iar `n urma accidentului, doi dintre ei [i-au pierdut via]a.
IPJ Suceava a anun]at c\ miercuri sear\, în jurul orei 22.00, pe drumul na]ional 2H, în interiorul ora[ului Vicovu de Sus, Florin Mironescu `n v=rst\ de 18 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism Volkwagen Golf,, dup\ o curb\ la dreapta, din cauza neadapt\rii vitezei, a pierdut controlul asupra direc]iei de mers, a p\r\sit carosabilul prin partea dreapt\, intrând în coliziune cu doi parape]i metalici perpendiculari pe axul drumului care m\rgineau accesul pe strada Speran]ei [i a trecut peste calea ferat\, dup\ care s-a r\sturnat.
~n urma accidentului a rezultat decesul conduc\torului auto Florin Mironescu [i a minorului Iulian Ursachi de 16 ani, dar [i  v\t\marea corporal\ grav\ a minorului M.C. de 16 ani, precum [i v\t\marea corporal\ u[oar\ a minorilor N.G. de 17 ani [i M.I. de 14 ani, to]i din localitate, pasageri în autoturism.
Niciunul dintre cei cinci tineri nu purtau centuri de siguran]\ `n momentul producerii accidentului.
Purt\torul de cuv=nt al Spitalului Jude]ean Suceava, medicul Tiberiu Br\d\]an a declarat c\ t=n\rul M.C. este `n stare foarte grav\ [i a fost diagnosticat cu “traumatism cranio-cerebral, contuzie cerebral\, traumatism toracic [i abdominal cu hemoragie” [i este `n com\ de gradul II. De asemenea, minorul N.G. se afl\ internat tot la Spitalul Jude]ean Suceava la sec]ia de terapie intensiv\, evolu]ia celor doi put\nd fi imprevizibil\ `n urm\toarele 72 de ore.
M.C., t=n\rul aflat `n stare foarte grav\ la Spitalul Jude]ean [i M.I., de 14 ani, care a sc\pat cu r\ni mai u[oare, sunt b\ie]ii poli]i[tului Dorin Matei, de loc din Vicovu de Sus, care lucreaz\ acum la biroul Circula]ie din cadrul Poli]iei municipiului R\d\u]i. (Cezar P|UN)

Vezi si

Gheorghe Flutur, pe șantierul DJ 178: Legăm Valea Solonețului de Ilișești, Ciprian Porumbescu și Măzănăești

În cursul zilei de marți, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a inspectat șantierul de …

No comments

  1. Dumnezeu sa`i odihneasca in pace!!!Condoleante familiilor!

  2. dumnezeu sa.i odihneasca