Doi tineri înjunghiați în Obcini. Agresorul a fost arestat

09 august 2020, 8:00

Vineri, 7 august 2020, ora la 00.42, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin  112 cu privire la faptul că o persoană a fost înjunghiată în abdomen şi picior pe str. Slătioarei, din municipiul Suceava.

Din cercetări s-a stabilit că la 07.08.2020, în jurul orei 00.30, partea vătămată M. Cătălin Daniel, de 19  ani, din comuna Stroiești, se deplasa împreună cu patru prieteni pe str. Slătioarei din direcţia str. Rulmentului. La un moment dat s-au intersectat cu S. Iulian Constantin, de 19 ani, din comuna Șcheia  şi O. Ioana Ana Maria ce veneau dinspre str. Bistriţei. În dreptul unui chioşc metalic Sofrone Iulian Constantin l-a înjunghiat de mai multe ori pe M. Cătălin Daniel.
În altercaţie au intervenit pentru a-i despărţii O. Ioana  Ana Maria şi unul din prietenii persoanei vătămate, O. Ioana  Ana Maria fiind şi ea tăiată la piciorul drept. S. Iulian  Constantin şi O. Ioana Ana Maria au fugit spre cartierul George Enescu, iar C. V. a apelat SNUAU 112 şi i-a acordat primul ajutor victimei.
Echipajul ambulanţei sosit la faţa locului a transportat victima la spital fiind diagnosticat preliminar cu plagă înjunghiată flanc abdominal dreapta şi plagă înjunghiată coapsa dreapta.
S. Iulian Constantin şi O. Ioana Ana Maria au fost identificaţi de un echipaj de siguranţă publică pe b-dul G. Enescu, în zona Curcubeul. Datorită faptului că O. Ioana – Ana – Maria prezenta o tăietură la piciorul drept a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu plagă înjunghiată coapsa dreapta. S. Iulian Constantin a fost condus la sediul subunităţii de poliţie unde a solicitat intervenţia ambulanţei.
M. Cătălin Daniel a fost examinată din punct de vedere medico-legal în cadrul SML Suceava, ocazie cu care s-a constata faptul că leziunile suferite de acesta în urma agresiunilor i-au pus în pericol viaţa.
În urma materialului probator administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul S. Iulian Constantin sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tentativă de omor” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, precum şi reţinerea acestuia pentru o durată de 24 ore, inculpatul fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Suceava.
Ulterior inculpatul a fost prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, instanţa însuşindu-şi propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.
În cauză a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, inculpatul S. Iulian Constantin fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Suceava.
reportersite