Monday , February 6 2023

Doi tineri implicați într-o altercație pe terasa unui restaurant din Cacica au fost reținuți

Cinci tineri s-au bătut pe terasa restaurantului „Crama Mărțișorul” din Cacica. Doi dintre aceștia au fost reținuți de polițiști 

 La data de 4 iulie 2018, polițiștii au continuat cercetările cu privire la scandalul care a avut loc la 30 iunie a.c., pe terasa restaurantului „Crama Mărțișorul” din satul Pîrteștii de Sus, comuna Cacica,  ocazie cu care au fost găsiți autorii comiterii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”, „distrugere” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, în persoana lui Cazimir Stroca, de 23 de ani, localnic, Gavril Ilițoi, de 20 ani, din comuna Comănești, Andrei Stirbu, Florin Marian Irofte și Alexandru Irofte, toți din comuna Bălăceana.

În urma probelor administrate de polițiști s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspecților Cazimir Stroca și Gavril Ilițoi, confirmată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. Cei doi au fost introduși în arestul IPJ Suceava, iar ieri urmau să fie prezentați Judecătoriei Gura Humorului cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. (D.Z.)

Vezi si

Peste 500 de șoferi testați în weekend cu aparatele etilotest și drugtest de polițiștii suceveni

Și în weekend-ul recent încheiat, zilnic, peste 100 de polițiști au acționat pe drumurile publice, …