Tuesday , May 17 2022

Doi tineri, grav răniți după ce au intrat cu un BMW într-un podeț, la Stroiești

Sâmbătă noaptea, la ora 23.45, Navrea Andrei – Darius, în vârstă de 21 ani, din  Câmpulung Moldovenesc, a condus un autoturism  marca B.M.W pe D.N 17 , din direcția Gura Humorului către Suceava, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, în localitatea Stroiești,  a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând într-un podeț din beton aflat în afara părții carosabile.

În urma accidentului,  șoferul și  Lafontain Petru – Ferdinand, de 31 ani, din Câmpulung Moldovenesc, care ocupa locul din dreapta față, au fost răniți, cel din urmă fiind găsitgăsit încarcerat, conștient, cu traumatisme, fiind necesară folosirea accesoriilor specifice pentru a putea fi extras dintre fiarele contorsionate.

Cei doi bărbați au fost transportați  la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” pentru investigații medicale. Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, de asemenea i-au fost recoltate mostre de sânge și urină.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Vătămare corporală din culpă”.

Foto: ISU Suceava

Vezi si

Incendiu uriaș la o firmă de prelucrarea lemnului din Vatra Dornei (VIDEO)

Duminică seara, la ora 22.41, a fost anunțată izbucnirea unui puternic incendiu la clădirile unei …