Tuesday , September 27 2022

Doi tineri din Suceava, băgați în arest după ce au bătut o vânzătoare de la Profi care i-a prins la furat

Săptămâna trecută, pe data de 14 februarie, la ora 18.31, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată telefonic de o angajată la magazinul „Profi”, de pe str. Tineretului, din Suceava, despre faptul că a fost agresată în momentul în care a încercat să o oprească la ieșire din magazin, o persoană care sustrăsese produse din unitate. Din verificări a rezultat că în seara respectivă, în jurul orei 18:15,  B. Maria, în calitate de șef de tură la SC Profi Romfood SRL, situat pe str. Tineretului, a fost anunțată de colege despre faptul că în magazin a intrat un tânăr, care în trecut a mai sustras bunuri din magazin, însoțit de un alt tânăr. Pentru a preveni un alt furt, susnumita s-a postat în zona intrării, unde, în momentul în care cel de-al doilea tânăr a vrut să iasă, a observat că avea o sacoșă cu mai multe produse alimentare sustrase din magazin. I-a solicitat acestuia să se oprească, moment în care, tânărul a îmbrâncit-o și și-a continuat deplasarea, însă B. Maria l-a prins de mână, dar acesta a lovit-o și a fugit. Conform celor declarate de persoana vătămată, cel care îl însoțea pe tânărul care a agresat-o și pe care-l cunoaște ca fiind autor al altor furturi din magazin, se numește S. Petrică. La scurt timp, după ce cei doi au fugit de la fața locului, la aproximativ 20 m, față de intrarea în magazin, a fost găsită o sacoșă în care se aflau bunurile sustrase, care au fost ridicate în vederea tratării din punct de vedere criminalistic. În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

După cercetările efectuate, s-a dispus reținerea numiților S. Ștefan, de 22 ani și S. Petru, de 17 ani, ambii din municipiul Suceava, pentru comiterea infracțiunilor de „tâlhărie calificată” și „furt calificat”, cei doi fiind introduși joi, 21 februarie 2019 în Arestul I.P.J. Suceava. Astăzi, S. Ștefan urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Asupra celuilalt tânăr, minor, probabil urmează a se lua alte măsuri. (O.S.)

Vezi si

O femeie din Ipotești, grav rănită într-un accident în Bulgaria, are nevoie de proteze pentru a putea merge și a-și crește fetița în vârstă de patru ani

Intreaga familie a trecut printr-un crunt accident de circulație, în Bulgaria, în timp ce voiau …

2 comments

  1. claudiu ozarchievici

    Asa ar fi normal. Sa stim si noi de cine sa ne ferim!

  2. de ce nu se scrie numele intreg ,e secret ? iar alaturi sa fie pus si poza , asa ca lumea sa-i cunosca pe talhari.