Wednesday , February 8 2023

Doi tineri care i-au furat o borsetă unui bătrân din Rădăuți, reținuți pentru 24 de ore

Duminică, 20 martie, între orele 06:00-12:00, pe raza oraăului Rădăuți și pe tronsoanele rutiere adiacente a fost organizată o razie, la care au participat poliţişti din cadrul Poliției Rădăuți și de la cele două Secții de poliție rurală.

Au avut loc și două percheziții domiciliare în Rădăuți,  în vederea probării activității infracționale a unor suspecți și identificării și recuperării bunurilor date în urmărire, ocazie cu care cei doi tineri au fost ridicați de la domiciliul lor  și au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Rădăuți. Cei doi au fost audiați iar, după ce au recunoscut faptele pentru care sunt acuzați, față de cei doi s-a dispus  reținerea pentru o perioadă de 24 de ore. Este vorba despre P. Marcel, în vârstă de 18 ani, și T. C. în vârstă de 17 ani, acuzați de „tâlhărie calificată”. Cei doi, în seara zilei de 9 martie 2022,  au furat borseta unui bărbat de 74 de ani care mergea se afla în zona pietonală a străzii Piața Unirii din Rădăuți.

Ei au smuls pur și simplu borseta din mâna bărbatului, în aceasta fiind suma de 70 lei precum și un telefon mobil, model vechi, cu butoane.

Totodată, în cadrul raziei polițiștii au acționat în filtre fixe cu efective mărite pe principalele artere de circulație cu risc ridicat de accidente, precum și în piața auto deschisă săptămânal. Au fost controlate 146 de mașini, 176 de persoane au fost legitimate,  fiind aplocate amenzi în valoare de 11.600 lei.

Vezi si

Un elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni a returnat o borsetă cu bani găsită pe stradă

În data de 6 februarie a.c., în jurul orei 19.30, Ionuț-Eduard, elev al Școlii Militare …