Sunday , December 4 2022

Doi tineri au ajuns în stare gravă la spital după ce s-au izbit cu motocicleta într-o maşină

accident

Un tânăr de 19 ani din Păuneşti – Vrancea a luat la plimbare cu motocicleta o adolescentă de 15 ani din Moara Nica. Motociclistul, care nu are permis de conducere pentru categoria A a pierdut controlul asupra direcţiei de mers izbindu-se într-o autoutilitară parcată. Din impact a rezultat rănirea gravă a celor doi pasageri de pe motocicletă. Acest incident vine la mai puţin de patru zile de la accidentul aproape identic în urma căruia un tânăr de 21 de ani a decedat iar fratele său este în stare gravă la spital

Miercuri, 3 iulie, în jurul orei 17.50, pe strada Ion Irimescu din comuna Moara, Gheorghiţă Stroe, de 19 ani, din satul Păuneşti, judeţul Vrancea, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B”, în timp ce conducea motocicleta, având ca pasageră pe D.P., de 15 ani, din satul Moara Nica, datorită neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, ce era parcată regulamentar pe marginea drumului. Din impact a rezultat vătămarea corporală gravă a celor doi, care nu purtau cască de protecţie şi nici vestă reflectorizantă. Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele lui Gheorghiţă Stroe sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducere cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.
Acest incident vine după mai puţin de patru zile de la un accident aproape identic produs pe raza municipiului Fălticeni, în urma căruia un tânăr de 21 de ani a decedat, iar fratele acestuia este în prezent internat la secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean Suceava, fiind într-o stare nu tocmai bună. Amintim că în data de 29 iunie a.c., la ora 22.30, pe strada Pleşeşti Gane din municipiul Fălticeni, Iulian Stirbu, de 21 ani, din comuna Vultureşti, fără permis de conducere, în timp conducea mopedul înregistrat, avându-l ca pasager pe fratele său Vasile Stirbu, de 25 ani, din aceeaşi localitate, a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce era parcată pe partea dreaptă a carosabilului. In urma impactului, cei doi au fost aruncaţi de pe scuter, rezultând decesul lui Iulian Stirbu şi vătămarea corporală gravă a fratelui acestuia. Atât conducătorul mopedului cât şi pasagerul nu purtau căşti de protecţie. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Patru autoutilitare dintr-o parcare din Șcheia au fost distruse de un incendiu (FOTO, VIDEO)

Duminică seara a fost semnalată izbucnirea unui incendiu la o autoutilitară dintr-o parcare de pe …