Tuesday , February 27 2024

Doi tineri au ajuns in arest dupa ce au distrus un releu de telefonie mobila

Joi la ora 13.00, agen]ii Postului de Poli]ie Marginea au fost sesiza]i despre faptul c\ în perioada decembrie 2010 –  februarie 2011, persoane necunoscute au t\iat [i sustras dou\ cabluri metalice din cupru, în lungime de circa 50 de metri fiecare, de pe turnul unui sistem de comunica]ii mobile situat pe raza localit\]ii Marginea.
În urma activit\]ilor desf\[urate de poli]i[ti, suspec]ii de comiterea faptei au fost identifica]i ca fiind Alin P., Dumitru H., ambii `n v=rst\ de 18 ani [i H.A. de 15 ani, to]i din comuna Marginea. ~n perioada de 17 – 22 ianuarie 2011, cei trei au escaladat turnul men]ionat [i au t\iat cele dou\ cabluri metalice din cupru, dislocându-le din sistemele de prindere de stâlpul metalic al releului. Ulterior, au sec]ionat cablurile în mai multe buc\]i, care au fost arse pentru a li se distruge înveli[ul de plastic [i comercializate la un centru de colectare a de[eurilor de pe raza municipiului R\d\u]i, valoarea prejudiciului fiind de circa 5.000 Euro.
În baza probatoriului administrat, Parchetul de pe lâng\ Judec\toria R\d\u]i  a dispus re]inerea pentru 24 de ore a suspec]ilor Alin P. [i Dumitru H., sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunilor de furt calificat [i distrugere, fiind introdu[i în arestul I.P.J. Suceava, urmând s\ fie prezenta]i la Judec\toria R\d\u]i cu propunere de arestare preventiv\. (O.S.)

Vezi si

Victor Pancu, fostul jucător și antrenor al echipei locale de volei, a încetat din viață la 74 de ani

Lumea voleiului sucevean este în doliu, după ce fostul jucător și antrenor al echipei locale …