Thursday , December 8 2022

Doi tigani din Botosani, prinsi de politisti dupa ce au furat 100 de cercei dintr-un magazin din Radauti

Petrache Laz\r, de 61 de ani, [i Cristina Ispir, de 46 de ani, au fost re]inu]i la c=teva ore dupa ce au furat de la raionul de bijuterii din incinta magazinului general din localitate peste 200 de grame de bijuterii, în valoare totala de 12.000 de lei

S=mb\ta în jurul orei 10.30, Poli]ia Municipiului R\d\u]i a fost sesizata telefonic de D\nu] N. în v=rsta de 34 ani din localitate, despre faptul ca persoane necunoscute au sustras o plan[eta de expunere cu mai multe bijuterii din aur din magazinul de bijuterii apar]inând unei societ\]i comerciale al c\rui administrator este, situat la parterul unui magazin din municipiul R\d\u]i. Cu ocazia deplas\rii la fa]a locului, vânz\toarea de serviciu a declarat poli]i[tilor ca doua persoane, b\rbat [i femeie, au p\truns în magazin [i, în timp ce femeia i-a cerut sa îi arate diferite modele de cercei [i inele, b\rbatul a sustras o plan[eta pe care erau expuse circa 80-100 pereche de cercei din aur de 14 karate, de diferite dimensiuni, în valoare de circa 12.000 lei.
Tot ieri, ca urmare a activit\]ilor desf\[urate cu operativitate de poli]i[tii Biroului de Investiga]ii Criminale R\d\u]i cu sprijinul I.P.J. Boto[ani au fost identifica]i suspec]ii de comiterea furtului ca fiind Petrache Laz\r în v=rsta de 61 ani [i Cristina Ispir de 46 ani, ambii din municipiul Boto[ani. Asupra acestora a fost g\sita [i recuperata integral cantitatea de 209,77 grame aur, care a fost returnata administratorului D\nu] N.
În baza probatoriului administrat, cei doi, persoane de etnie rom\, vor fi prezenta]i Parchetului de pe lânga Judec\toria R\d\u]i, cu propunere de punere în mi[care a ac]iunii penale [i arestare preventiv\. Fa]a de învinui]i s-a luat m\sura re]inerii pe timp de 24 de ore începând de s=mb\t\, pentru s\vâr[irea infrac]iunii de furt calificat. (O.S.)

Vezi si

Daniel Cadariu, ministrul Turismului, îi îndeamnă pe români să nu mai meargă la schi în Austria. ”Sunt țări unde condițiile ar putea fi chiar și mai bune”  

Ministrul Turismului, Constantin Daniel Cadariu, a declarat la Digi24 că numărul românilor care merg anual …

No comments

  1. bai dar voi chiar sunteti analfabeti….? nu a citit nimeni articolul asta inainte sa il publicati?