Sunday , September 25 2022

Doi suceveni au ieșit din perioada de autoizolare de 14 zile

Aceștia s-au întors din Italia, în urmă cu două săptămâni, și au stat izolați la domiciliu, de teama coronavirusului. Alți 180 de suceveni mai au de stat în casă și sunt monitorizați telefonic de medicii DSP


După cum a anunțat conducerea Direcției de Sănătate Publică Suceava, 375 de persoane sunt monitorizate la domiciliu, fără a avea însă simptome specifice noii epidemii cu ­coro­navirus. Din cele 375 de persoane, 211 suceveni au călătorit în zonele de risc din Italia, iar 164 sunt membrii de familie ai acestora. “Astăzi, (ieri n.r.), două persoane au încheiat perioada de carantină. Nu este nicio persoană în carantină, în spațiile special amenajate și nu este nimeni internat la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, suspect de Coronavirus”, a explicat Silvia Boliacu, director executiv în cadrul Direcției de Sănătate Publică Suceava.
Reamintim faptul că, în situația în care, vreo persoană dintre cele izolate la domiciliu, face febră, tușește sau are probleme respiratorii, trebuie să anunțe imediat, prin 112, urmând să fie transportată la secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean Suceava. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …