Tuesday , January 31 2023

Doi răniți în urma unui accident între trei mașini, la ieșirea din Suceava spre Moara

Duminică, în jurul orei 12.50, U. Gabriel, de 20 de ani, din Urecheni – județul Neamț, a condus un autoturism Seat pe DJ 209C, pe raza localității Sfântu Ilie, pe direcția Moara, iar în zona magazinului Profi nu a păstrat distanța față de un autoturism Ford condus de către T. Georgeta, de 36 de ani, din Şcheia, a acroșat partea stânga spate a mașinii care circula în fața sa, după care a virat brusc stânga, a pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune și cu un autoturism D. Cătălin, de 54 de ani, din municipiul Suceava.

În urma impactului dintre cele trei mașini a rezultat rănirea lui G. Ursan, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale. De asemenea, a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere în Citroen, S.  Rodica, de 59 de ani, din comuna Moara.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii au  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …