Friday , January 27 2023

Doi pietoni loviți de mașini pe Bulevardul George Enescu

Un bătrân de 78 de ani a fost acroșat de o mașină pe trecerea de pietoni din fața cofetăriei „Aura”, în timp ce o femeie de 64 de ani a fost lovită de un autoturism într-o intersecție din George Enescu

accident1 [800x600]

La data de 21 noiembrie 2016, în jurul orei 09.40, Gheorghe Mihăilă, de 22 de ani, din comuna Horodnic de Sus, în timp ce conducea autoturismul Skoda Fabia pe Bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, pe direcția Calea Obcinior către Mărășești, în zona trecerii pentru pietoni din fața cofetăriei „Aura” l-a surprins și accidentat pe Dumitru Chișcar, de 78 de ani, localnic, care era angajat în traversare pe trecerea pentru pietoni. In urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „traumatism prin accident rutier”. Gheorghe Mihăilă și Dumitru Chișcar au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele alcoolemiilor lor fiind zero. Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Trei ore mai târziu, la ora 12.40, Constantin Huțuleac, de 62 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul Citroen C3 pe strada Zorilor din municipiul Suceava, în apropierea intersecției cu Bulevardul George Enescu a surprins-o și accidentat-o pe Eleonora Anghel, de 64 de ani, din localitate, care s-a angajat în traversare prin loc nepermis. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a femeii, care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu „contuzie mână dreapta, contuzie șold drept”.
Soferul și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele alcoolemiilor fiind zero în ambele cazuri. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (D.Z.)
 

Vezi si

Managerul Spitalului Județean: Toleranța zero față de actele de corupție. Tot personalul va fi reinstruit cu privire la standardul anti-mită

Managerul Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava,  medicul Alexandru Calancea, a susținut …

One comment

  1. Dragi ziaristi care faceti stiri fara sa va informati! Va invit la spitalul judetean Suceava la sectia ATI sa vedeti cat de “usor” a fost lovit pe trecerea de pietoni din George Enescu, luni, tatal meu. Atat de usor incat a intrat de urgenta in operatie si i s-a scos splina, iar daca va supravietui va trebui operat la umar si picior!!! S-a invartit in aer si a fost aruncat la distanta, cazand pe umar si fracturandu-l!!! Medicii sunt rezervati! Jurnalism tipic romanesc!!!