Monday , March 4 2024

Un individ beat și fără permis s-a răsturnat cu mașina la Frătăuții Vechi. El și un amic au ajuns la spital

Duminică seara, în jurul orelor 22:30, M. Iulian a condus un autoturism marca VW Golf, pe DJ 178C, în interiorul localității Frătăuții Vechi, având direcția de deplasare dinspre comuna Frătăuții Noi către Rădăuți. În autoturism, în calitate de pasager pe bancheta din partea dreapta față se afla I. Cătălin, iar pe bancheta din spate M. Virgil și V. Florin.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit carosabilul prin partea stângă față de direcția sa de mers, a pătruns în șanț după care a intrat în coliziune cu gardul imobilului susmenționat. Mașina s-a oprit pe cupolă, pe gardul respectiv și pe niște pomi. Ca urmare a impactului a rezultat avarierea autoturismului, cât și rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerului I. Cătălin, aceștia fiind preluați de echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ca urmare a testării cu aparatul etilometru a conducătorului auto, s-a stabilit faptul că acesta avea o alcoolemie de 0,60 mg/L alcool în aerul expirat. Totodată, ca urmare a interogării bazelor de date ale Poliției Române s-a stabilit faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de: vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

FOTO – ISU Suceava

Vezi si

250 de medici stomatologi au participat la un curs organizat de Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava

Sâmbătă, 2 martie 2024, Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava (CMS-SV) a organizat o întâlnire la care …