Wednesday , February 1 2023

Doi morţi şi trei răniţi, aseară, în urma unor depăşiri neregulamentare (FOTO)

O tânără de 20 de ani a vrut să depăşească o dubă, într-o zonă cu linie continuă din Dumbrăveni, însă, din cauză că nu s-a asigurat, a intrat în coliziune cu o autocisternă n din impact a rezultat decesul iubitului şoferiţei şi rănirea gravă a acesteia. Soferul de pe autocisternă a scăpat cu leziuni minore. Un accident asemănător a avut loc aseară şi la Iacobeşti, unde un tânăr de 22 de ani a făcut o depăşire neregulamentară lovind frontal o maşină. Ca urmare a accidentului a rezultat decesul şoferului care circula regulamentar şi rănirea gravă a celui care a produs coliziunea

Foto iacobesti [800x600]
Un barbat de 59 de ani a murit, aseara, in urma accidentului de la Iacobesti

Aseară în jurul orei 18.00, un tragic accident a avut loc pe DN 29, în localitatea Dumbrăveni la ieşire spre Botoşani. Adina Gabriela Onofrei, de 20 de ani, din localitatea Slobozia, în timp ce conducea autoturismul Mercedes E Classe cu volanul pe dreapta, într-o zonă cu linie continuă a făcut o depăşire neregulamentară şi fără să se asigure, încercând să depăşească un Volkswagen LT, însă din sens opus venea o autocisternă condusă de Samuil Culcsar, de 33 de ani, din judeţul Sălaj, cu care a intrat în coliziune frontală, chiar dacă şoferul tir-ului a încercat să evite impactul şi a tras dreapta de volan părăsind cu cabina partea carosabilă.
In urma accidentului a decedat iubitul şoferiţei – Dragoş Prisăcaru, de 25 de ani, din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani, tânăra de la volan s-a ales cu leziuni grave, fiind preluată de o ambulanţă şi dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale. Bărbatul din Sălaj a suferit şi el răni, însă mai uşoare, el lovindu-se cu capul de volan. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative, după care a fost dus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Adina Onofrei nu a putut fi testată cu etilotestul din cauza rănilor suferite, însă la spital i-au fost prelevate probe de sânge pentru determinarea alcoolemiei. Din cauza accidentului, circulaţia a fost blocată mai bine de o oră pe un singur sens de mers. Poliţiştii au întocmit pe numele Adinei Onofrei un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Se pare că tinerii din Mercedes E Classe se întorceau din Anglia, însă au reşit să ajungă doar până la Dumbrăveni, despărţindu-i de casă mai puţin de o oră.
Un alt nefericit accident a avut loc aseară în localitatea Iacobeşti, comuna Grăniceşti, în jurul orei 19.45. Alexei Daniliuc, de 22 de ani, din Suceviţa, conduce ape DN 2, autoturismul Volkswagen Transporter, din direcţâia Suceava spre Siret. La un moment dat a făcut o depăşire neregulamentară, a părăsit sensul său de mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen Polo condus regulamentar de Vasile Ioneac,de 58 de ani, din Suceava. Din accident a rezultat decesul lui Vasile Ioneac şi rănirea gravă a lui Alexei Daniliuc, care a fost preluat de o ambulanţă şi dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. In acest caz poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele lui Alexei Daniliuc sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …

2 comments

  1. Masinile astea cu volan pe dreapta, sunt un adevarat pericol public pentru drumurile din Romania. Avand volanul pe dreapta, nu vezi mai nimic, atunci cand te angajezi intr-o depasire. Ar trebui interzisa inmatricularea de masini cu volan pe dreapta in Romania.

  2. O lume ce se grăbeşte spre moarte,nu mai este siguranţă în trafic,te porneşti de acasă şi nu mai ştii dacă te mai întorci viu,regulile de circulaţie nu se mai respectă,se respectă doar maşinile”de fiţe”care cred că ele au tot timpul prioritate.
    Nerespectarea regulamentelor de conduită în trafic ,duce la pierderi de vieţi omeneşti,tineri grăbiţi ce puteau să trăiască dacă respectau un regulament.
    Maşina-ica un “glonte”dirijat dacă l-ai scăpat de sub control situaţia devine gravă.