Monday , May 27 2024

Doi indivizi din Liteni, băgați în arest după o bătaie pe terasa unei crâșme din Burdujeni

Acum o săptămână, pe 10 martie 2023, la ora 23:45, Secția Urbană de Poliție Burdujeni  a fost sesizată prin  112 cu privire la faptul că pe terasa unui restaurant s-a produs o altercație între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat în regim de urgență polițiștii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni  care au constatat din verificările preliminare că pe fondul consumului de alcool un tânăr de 19 ani din orașul Liteni, l-a lovit cu un scaun pe un bărbat de 38 ani din municipiul Suceava, fiindu-i provocate suferințe fizice, apoi, cu o sticlă l-a lovit pe un alt bărbat de 37 ani.

La fața locului s-a prezentat un echipaj medical care a acordat de îngrijiri bărbatului de 38 de ani, fără a fi necesar transportul acestuia la unitate medicală, și l-a preluat pentru investigații suplimentare pe celălalt bărbat agresat de 37 de ani.

Cauza a fost preluată ulterior de către polițiștii judiciariști din cadrul Biroului Investigații Criminale – Poliția Municipiului Suceava, fiind efectuate cercetări și administrat probatoriu privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

După efectuarea cercetărilor și administrarea materialului probator s-a dispus continuarea urmăririi penale față de agresorul de 19 ani dar și față de un alt bărbat de 35 de ani din orașul Liteni care s-a stabilit că a participat și el la săvârșirea faptelor.

Față de cei doi, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore și încarcerarea în arestul IPJ Suceava sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.  Cei doi urmează să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunerea măsurii de arestare preventivă.

Atragem  încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că  polițiștii vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate. Îi atenționăm încă o dată pe cei pretabili la săvârşirea de fapte antisociale că poliţiştii vor acţiona cu profesionalism şi fermitate  maximă în orice situaţie de natură a aduce atingere ordinii şi liniştii publice, măsurile privative de liberate urmând a fi dispuse conform prevederilor legale, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu. (O.S.)

 

Vezi si

FOTO – Lucian Harșovschi, detalii despre cum va arăta Aquapark-ul Sucevei. “După 9 iunie, vom reuși să facem și mai multe lucruri bune pentru acest oraș pe care îl numim acasă”

Viceprimarul Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Sucevei,  a oferit detalii despre cum va …