Thursday , September 29 2022
Breaking News

Doi elevi de clasa a XI-a, înjunghiați de un coleg într-un restaurant din Rădăuți

Miercuri, 26 ianuarie, in jurul orei 14:00 Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin  112 cu privire la un conflict între 4 tineri în incinta unui restaurant din municipiul Rădăuți.

politia, masina noua Obiectiv

S-a stabilit că 4 elevi la Colegiul Tehnic Rădăuți, colegi de liceu în clasa a 11-a, au mers la unitatea respectivă, ulterior iscandu-se un conflict spontan pe fondul căruia unul dintre tineri, in vârstă de 18 ani din comuna Burla, i-a lovit pe doi dintre colegii de 17 si 18 ani cu un cuțit, provocandu-le rani care nu le pun viata în pericol.

După agresiune, autorul a fugit, însă echipajele deplasate cu operativitate l-au identificat în zona in aproximativ 15 minutie și l-au preluat în custodie pentru audieri și celelalte activități procedurale.

Polițiștii au informat că, în urma cercetărilor efectuate, în zonă a fost găsit și cuțitul folosit la agresiune. În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă. După stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului se vor dispune și măsuri procesuale față de autor.

Vezi si

Patru gospodării din Dragoșa – Frumosu cuprinse de un incendiu pornit de la un cablu electric defect (FOTO)

Pompierii militari de la subunitățile din Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și Suceava, împreună cu lucrătorii …