Thursday , December 8 2022

Doi dorneni care au jefuit un bătrân au fost reţinuţi de poliţişti

politie rutiera

Marian Levoi, de 22 de ani şi Florin Bidaşcu, de 20 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti după ce i-au furat unui bărbat beat suma de 600 de lei
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Vatra Dornei au continuat cercetările cu privire la furtul, din 14 octombrie 2014, reclamat de un bărbat de 60 de ani din municipiul Vatra Dornei căruia hoţii i-au furat o sumă de bani, astfel că au reuşit de depisteze persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind Marian Levoi, de 22 de ani şi Florin Bidaşcu, de 20 de ani, ambii din localitate, cunoscuţi cu antecedente penale. Reamintim că în data de 14 octombrie a.c., la ora 00.00, Gheorghe M., de 60 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a reclamat prin 112 faptul că i-au fost furaţi 600 de lei. In urma investigaţiilor făcute şi din declaraţia reclamantului a reieşit că în data de 13 octombrie 2014, în jurul orei 23.30, acesta a ieşit dintr-un bar aflat pe strada Unirii din localitate, având asupra sa suma de 600 de lei şi o plasă cu mai multe cumpărături şi mergea spre casă. În apropierea unui bloc, a fost acostat de doi indivizi necunoscuţi, care, profitând de faptul că se afla în stare de ebrietate, i-au furat din buzunar suma de 600 de lei, după care au părăsit locul faptei, fără ca bătrânul să observe semnalmentele acestora.
In baza probelor administrate, Levoi şi Bidaşcu au recunoscut că în seara zilei de 13 octombrie a.c., în timp ce erau în faţa unui magazin l-au văzut pe Gheorghe M. care era în stare de ebrietate şi profitând de neatenţia acestuia, i-au furat suma de 600 de lei. Cei doi suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore fiind introduşi în arestul IPJ Suceava. (C.Z.)

Vezi si

Flutur: Bugetul pe 2023 se situează la nivelul lui 2022. Nu vor fi blocate conturile primăriilor sucevene din cauza proiectului “Utilități și mediu”

Președintele Consiliului Jude­țean Suceava, Gheorghe Flutur nu exclude ca bugetul de stat pe anul viitor …