Saturday , November 26 2022

Doi dintre traficanţii de cannabis din Fălticeni au fost arestaţi

diicot droguri1 [800x600]

Viziteu Cristian-Alexandru şi Lăcătuş Marius au fost ieri păstraţi în arest, pentru 29 de zile. Aceştia sunt acuzaţi că au introdus în ţară şi au comercializat cannabis adus din Spania şi Italia

In urma audierilor ce au avut loc ieri la D.I.I.C.O.T, procurorii au decis arestarea a doi dintre cei cinci suspecţi care au fost aduşi miercuri, la sediul instituţiei, sub acuzaţia de trafic de droguri. Cei cinci suspecţi au fost aduşi miercuri la se-diul D.I.I.C.O.T, iar în urma audierilor s-a stabilit reţinerea a doi dintre ei, Viziteu Cristian-Alexandru şi Lăcătuş Marius, pentru 24 de ore şi pentru continuarea cercetărilor. Inculpaţii au fost aduşi în faţa procuro-rilor după ce miercuri, au avut loc percheziţii domiciliare la Fălticeni, la opt bărbaţi, componenţi ai unei reţele de trafic de cannabis. Reprezentanţii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava, împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul Antidrog, cu sprijinul tehnic al Serviciului Operaţiuni Speciale Suceava şi al structurilor de filaj din cadrul D.I.P.I., au reuşit destructurarea reţelei de tra-fic de cannabis de la Fălticeni, în urma unei investigaţii ce a început încă din ianuarie 2013. In cadrul acestei operaţiuni au fost identificaţi opt suspecţi: Palamaru Daniel, Viziteu Cristian-Alexandru, Holotă Constantin, Lăcătuş Marius, Crupaci Victor, Mînzatu Tudor-Sebastian şi Moldovan Răzvan-Alexandru, de la care au fost efectuate în perioada ianuarie 2013-iunie 2014, zece cumpărări auto-rizate de droguri de risc.
diicot droguri 2 [800x600]După punerea în aplicare a mandatelor de percheziţii domiciliare pentru suspecţii în cauză, au fost aduşi ieri la D.I.I.C.O.T un număr de cinci suspecţi şi nouă martori. Procurorii au decis în urma audie-rilor de joi, ca C.A Viziteu şi M. Lăcătuş, să rămână în arest pentru 24 de ore. Cei doi bărbaţi au fost supuşi ieri unor alte audieri, în urma cărora procurorii au stabilit reţinerea în arest a traficanţilor pentru 29 de zile. Ceilalţi trei suspecţi, care au fost aduşi miercuri la D.I.I.C.O.T dar nu au fost arestaţi, sunt sub control judiciar, iar cercetările vor continua pentru tragerea la răspundere penală a tuturor participanţilor la această activitate infracţională. (I.M)

Vezi si

Patru suceveni au ajuns la spital cu infarct miocardic acut în doar 24 de ore

Aceștia au salvați după ce au primit tratament în cadrul Centrului de Cardiologie Intervențională În …