Thursday , September 29 2022

Doi cutitari din Slatina s-au `njunghiat `n plina strada

Un b\rbat de 32 de ani, din Slatina, a fost la un pas de a-[i pierde via]a dup\ ce a fost `njunghiat `n dreptul inimii de c\tre un cons\tean, cu care s-a certat `n centrul comunei u medicii urgenti[ti au declarat c\ i-au putut vedea inima prin plaga `njunghiat\ [i c\ a lipsit foarte pu]in pentru ca t=n\rul s\ nu supravie]uiasc\ u cel\lalt scandalagiu, un t=n\r de 23 de ani, a sc\pat mai ieftin, fiind internat la Spitalul din F\lticeni cu pl\gi înjunghiate pe fesa [i membrul inferior st=ng
 
 
Un t=n\r de 32 de ani a fost la un pas de moarte dup\ ce s-a `nc\ierat cu un cons\tean care a pus m=na pe cu]it [i l-a `njunghiat. Cei doi au ajuns la spitale din jude] cu r\ni multiple, duminic\ `n jurul orei 23.00, dup\ interven]ia unui echipaj de poli]ie care a pre`nt=mpinat o posibil\ tragedie.
Inspectoratul Jude]ean de Poli]ie a fost sesizat `n seara respectiv\ prin apelul de urgen]\ 112 despre faptul c\ `n centrul comunei Slatina a avut loc o alterca]ie între mai mul]i tineri din localitate. Echipa operativ\ deplasat\ la fa]a locului a identificat persoanele implicate ca fiind Florin D., de 32 de ani, [i D\nu] D., de 23 de ani, care pe fondul unor neîn]elegeri mai vechi au început s\-[i adreseze cuvinte jignitoare [i s\ se loveasc\ reciproc.
În timpul alterca]iei cei doi au ajuns s\ foloseasc\ cu]itele, provoc=ndu-[i unul altuia mai multe pl\gi prin `njunghiere, care au necesitat asisten]a medical\. Primul dintre ei a fost transportat cu ambulan]a la Spitalul Jude]ean Suceava, iar D\nu] D. la Spitalul Municipal F\lticeni. Acesta a suferit leziuni mai u[oare, fiind diagnosticat de medicii urgenti[ti cu pl\gi înjunghiate pe fesa [i membrul inferior st=ng. Florin D., pe de alt\ parte, a fost la un pas de a-[i pierde via]a, din cauza unor pl\gi `njunghiate `n hemitoracele drept [i `n bra]ul [i antebra]ul st=ng.
Dr. Tiberiu Br\d\]an, purt\torul de cuv=nt al Unit\]ii de Primire a Urgen]elor din cadrul Spitalului Jude]ean Suceava, a declarat c\ cea mai important\ ran\ a b\rbatului a fost cea de la nivelul toracelui, prin care cu]itul a ajuns p=n\ `n dreptul pl\m=nului [i al inimii. „Practic am putut s\ vedem inima pacientului prin rana pe care o avea. A fost o lovitur\ care ar fi putut `nsemna sf=r[itul pentru el, dac\ i-ar fi perforat inima sau vasele de s=nge importante dintre pl\m=ni”, a explicat dr. Br\d\]an. Acesta a mai precizat c\ pacientul se afl\ la momentul actual `n sec]ia de Terapie Intensiv\, dup\ ce a suferit o opera]ie de aproximativ dou\ ore, `n care i-au fost suturate pl\gile [i c\ la momentul actual este `n afara oric\rui pericol.
Inspectoratul de Poli]ie Jude]ean continu\ cercet\rile în cadrul unui dosar penal,  pentru stabilirea st\rii de fapt  [i a împrejur\rilor comiterii faptei. (A.D.)

Vezi si

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată …