Thursday , February 9 2023

Doi copii care traversau neregulamentar au fost loviți de mașini

Un băiat de cinci ani din Suceava și altul de șapte ani din Câmpulung Moldovenesc au ajuns la spital după ce au fost acroșați de mașini, în timp ce traversauambulanta

La data de 22 mai 2017, la ora 18.10, o suceveancă de 35 de ani a surprins și accidentat ușor un minor în vârstă de cinci ani din municipiul Suceava, care, nefiind ­suprave­­gheat, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Băiatul a fost transportat de tatăl său la spital, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale, fără a rămâ­ne internat. Soferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind alcoolemie zero. In acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

In aceeași zi, la ora 19.37, o femeie de 43 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea mașina pe strada Ion Hălăuceanu din localitatea de domiciliu, l-a surprins și accidentat ușor pe un minor de șapte ani din localitate, care s-a angajat brusc în traversarea drumului public printre mașinile parcate, prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător. La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței, care i-a acordat îngrijiri medicale minorului în prezența bunicii sale, acesta refu­zând să fie transportat la spital. După accident, șoferița a oprit autoturimsul la fața locului, după care, apreciind că îngreunează traficul, a modificat locul inițial în care s-a oprit mașina și l-a condus circa 20 de metri de locul producerii accidentului, parcându-l pe partea dreaptă și așteptând sosirea poliției. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind alcoolemie zero. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”. (D.Z.)

 

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …