Monday , January 17 2022

Doi bărbați morți și unul rănit, într-un accident petrecut la miezul nopții la Clit – Arbore

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 0:00, un autoturism a iesit in afara partii carosabile si s-a rasturnat, pe raza satului Clit, comuna Arbore. Din accident au rezultat 3 victime, un barbat de 30 de ani si unul de 61 de ani – decedati, si un tanar de 21 de ani, constient, transportat la spital.

Politia cerceteaza pentru stabilirea imprejurarilor si cauzei producerii acestui eveniment rutier. Deoarece barbatul de 61 de ani a fost gasit in afara masinii,  trebuie să stabilească daca acesta era pasager in masina sau pieton, in momentul producerii accidentului.

Barbatul de 30 de ani a fost găsit incarcerat, extras de catre pompierii militari, dar din cauza rănilor suferite medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia/
La accident au intervenit pompierii militari ai Garzii de Interventie Solca cu o autospeciala pentru descarcerare si doua echipaje SAJ.

 

Vezi si

Fetiță de doar 3 săptămâni, găsită moartă în pat de către mama sa

Duminică  dimineață, la ora 07.09,  polițiștii din Bălcăuți au fost sesizați prin 112, de către …

No comments

  1. Poate ca politia ar trebui sa fie mai atenta la examinarea auto. Unii zic ca se da spaga pentru a lua permisul!? La cum se conduce pare foarte plauzibil. Romi si nu numai, care nu stiu sa citeasca au permis? In plus foarte multe jafuri de mmasini imnatriculate sau nu circula pe sosele, desi nu indeplinesc nicio norma de poluare sau de siguranta.

  2. Alo, Politia?! mai facem ceva? Opriti măcelul! cu o acțiune de 30 de permise suspendate la 100000 de posesori de permise nu se face primăvara