Wednesday , May 18 2022

Doi bărbați beți pulbere s-au contrazis în fața polițiștilor, fiecare dintre ei susținând că a fost la volanul unei mașini pe care au boțit-o în fața Policlinicii Areni

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 02.07,  în fața Policlinicii Areni, conducătorul unui autoturism Toyota Auris nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat într-o bordură, avariind autoturismul.  Deplasându-se la fața locului, polițiștii au găsit mașina  care prezenta avarii în partea dreaptă (far dreapta zgâriat, bara zgâriată în partea dreaptă, aripă înfundată în partea dreapta față și roata dreapta față deformată). Lângă autoturism erau trei bărbați, F. C., de 30 ani, I. I., de 27 ani și T. G., de 24 ani, toți vizibil sub influența băuturilor alcoolice.

test, alcool, fiola, alcooltest, politie, Obiectiv

Întrebați cine a condus mașina, tânărul de 24 de ani l-a indicat pe bărbatul de 30 de ani, acesta din urmă recunoscând acest lucru.

La fața locului a venit și un echipaj din cadrul Biroului Rutier, care l-a testat pe F.C. cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, indicând valoarea de 0.77 mg./litru pur în aerul expirat.

Înainte de a fi testat tânărul de 27 de ani, bărbatul de 30 de ani a declarat verbal că el este conducătorul auto, prin urmare procedându-se și la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv indicând valoarea de 0.78 mg./litru pur în aerul expirat.

Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier care vor stabili cu exactitate conducătorul auto în urma vizionării imaginilor de supraveghere video surprinse cu body worn camera din dotare și în urma vizionării camerei de supraveghere video aparținând Primăriei Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influenţa alcoolului”.

Vezi si

Pagube de aproximativ 400.000 de euro în urma uriașului incendiu de la o firmă de prelucrarea lemnului din Vatra Dornei

Polițiștii au continuat cercetările privind incendiul de luni de la o societate de prelucrarea lemnului …