Saturday , September 23 2023

Doi bărbați au ajuns la spital după ce au căzut de pe biciclete de beți ce erau. Unul dintre ei a avariat și o mașină

Duminică seara, la ora 23:08, polițiștii au fost sesizați prin  112 cu privire la faptul că pe raza orașului Vicovu de Sus în zona magazinului ”Pușcașu” un biciclist s-a autoaccidentat. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că G. Vasile,  de 62 de ani, din localitate, se deplasa pe bicicletă pe Str. Calea Bucovinei, iar la un moment dat s-a dezechilibrat, a pierdut controlul bicicletei și a căzut în afara părții carosabile, pe acostament lovindu-se de un autoturism Audi ce se afla parcat regulamentar în afara părții carosabile, provocându-i  avarii la aripa dreapta  față.

Bărbatul a fost testat cu  aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,10 mg/L alcool pur în aerul expirat. Bșrbatul de 62 de ani a spus că a băut două beri la doză de 0,5 litri și un pahar de 100ml de tărie și că nu a fost atins de niciun autoturism, a amețit în timp ce se deplasa pe bicicletă, s-a dezechilibrat și a căzut peste autoturismul  Audi.  La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care l-a transportat pe G. Vasile la Spitalul  Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tot duminică,  în jurul orei 11:05, U. Ovidiu, de 54 ani, din  Forăști, în timp ce conducea o bicicletă pe DJ 208E pe raza localității Forăști, se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, lovindu-se în zona capului. Acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul  Fălticeni, unde s-a stabilit diagnosticul „excoriații mâna stângă și TCF minor, exscoriații faciale”, fără să rămână înternat. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Întrucât autoaccidentarea nu este prevăzută de legea penală în  cauză nu s-a întocmit dosar penal, biciclistul primind doar o amendă. (O.S.)

Vezi si

Biroul Electoral Permanent va funcționa în afara municipiului Suceava

Prefectura a reluat „în regim de urgență” procedura de identificare a unor spații, inclusiv aparținând domeniului …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *