Wednesday , October 4 2023

Doi bărbați au ajuns la spital cu arsuri căpătate în timp ce încercau să aprindă un grătar conectat la o butelie

Joi, polițiștii au fost sesizați  telefonic de cadrele medicale aflate în serviciu la U.P.U Gura Humorului despre faptul că la această unitate medicală s-au prezentat două persoane cu arsuri pe suprafața corpului, care au afirmat că au avut un accident cu o butelie.

La U.P.U. Gura Humorului a fost identificat F. Alexandru, din comuna Breaza, de 61 ani , care a afirmat că  în jurul orei 12:00, a inteționat să facă un grătar în zona Ariniș. A dat drumul la gazul din butelia care era conectată la grătar, dar pentru că  nu avea chibritul la el și până când a adus un chibrit a durat câteva secunde, gazul s-a scurs din butelie. Când  a revenit la grătar, bărbatul a  aprins un băț de chibrit pentru a porni grătarul, moment în care s-a declanșat o flacără puternică, care i-a produs arsuri atât lui, cât și lui B. Alexei, de 19 ani, aflat lângă grătar.

Ccei doi s-au deplasat cu un autoturism particular la U.P.U. Gura Humorului, pentru a primi îngijiri medicale. La U.P.U. se afla și tânărul de 19 ani, care a confirmat verbal cele spuse de F. Alexandru.

 

Vezi si

Flutur anunță finalizarea studiului de fezabilitate pentru centura Humorului

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, 3 octombrie, că studiul de fezabilitate …