Thursday , December 1 2022

Doi băietani, prinşi cu cuţite asupra lor de jandarmii suceveni

cutite [800x600]

Jandarmii au găsit asupra doi minori, în vârstă de 15 şi 13 ani, două cuţite de 24, respectiv 21 de centimetri, motiv pentru care părinţii lor au fost amendaţi cu câte 200 de lei  

Marţi, 10 martie 2015, în jurul orei 17.00, un echipaj de jandarmerie, în timp ce patrula pe raza municipiului Suceava, a observat trei adolescenţi care erau pe spaţiul verde amenajat în apropiere de intersecţia dintre Bulevardul George Enescu şi Calea Obcinilor. Deoarece aceştia manifestau un comportament nea-decvat, fiind aşezaţi pe o masă şi având picioarele pe bancă, jandarmii s-au apropiat pentru a le atrage atenţia cu privire la acest aspect. Cu această ocazie, jandarmii au observat că unul din minori are un obiect voluminos în buzunarul hainei, motiv pentru care le-au cerut minorilor să arate ce bunuri au asupra lor.
In urma verificărilor, a rezultat faptul că doi dintre adolescenţi, elevi în clasa a VIII-a, ambii din municipiul Suceava şi cu vârsta de 13 ani şi respectiv 15 ani, aveau în buzunare două cuţite cu dimensiunile de 24 de centimetri şi 21 de centimetri. Fiind întrebaţi cu privire la aceste obiecte, cei doi minori au declarat că le poartă asupra lor pentru autoapărare. In acest caz, părinţii minorilor au fost sancţionaţi contravenţional pentru că nu au luat măsurile necesare pentru a-i împiedica pe copii de la comiterea faptelor de vagabondaj, fiind date două amennzi în valoare de 200 de lei. (C.Z.)

Vezi si

Peste 300 de polițiști suceveni acționează în perioada minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, polițiștii de ordine publică și rutieră din cadrul …