Wednesday , February 8 2023

Doctorul Claudiu Cobuz este noul șef al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava

Acesta a fost numit prin Ordin al președintelui CNAS, cu data de ieri și îl înlocuiește cu delegare pe Claudiu Bleorțu. Dr. Claudiu Cobuz este medic primar diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Spitalul Județean Suceava, doctor în științe medicale. El este soțul deputatei PSD de Suceava Maricela Cobuz, și ea tot medic

După cum reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Casa de Asigurări de Sănătate Suceava, începând de astăzi, noul director al instituției este medicul Claudiu Cobuz, numit printr-un Ordin al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. “Prin Ordinul Președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nr. 277/15 .03.2019, înregistrat la CAS Suceava cu nr. 5595/18.03.2019, a încetat contractul de management încheiat între CNAS și Victor Cristi Bleorțu, pentru exercitarea mandatului de Președinte DirectorGeneral al CAS Suceava. Începând cu data de 18.03.2019, în conformitate cu Ordinul Preșe­dintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nr. 276/15.03.2019, înre­gistrat la CAS Suceava cu nr. 5594/18.03.2019, doctorul Claudiu Cobuz, a fost mandatat să exercite cu delegare mandatul de Președinte Director General al CAS Suceava, manager al sistemului la nivel local”, a declarat Anda Sălăgean, purtător de cuvânt în cadrul CAS Suceava.

 

Dr. Claudiu Cobuz este medic primar diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Spitalul Județean Suceava, doctor în științe medicale. El este soțul deputatei PSD de Suceava Maricela Cobuz, și ea tot medic.

 

De mai bine de șase ani, Claudiu Cobuz semnează  săptămânal o rubrică de sănătate în cotidianul “Obiectiv de Suceava”. (Cristina RUŞTI)

 

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …