Sunday , September 26 2021

Doar 82 de doze de vaccin AstraZeneca au fost folosite duminică, din cele 300 disponibile

In cursul zilei de luni, au fost programați 129 de suceveni pentru a se vaccina cu prima doză de vaccin AstraZeneca

Sucevenii continuă să fie destul de reticenți în ceea ce privește vaccinul anti-Covid 19 AstraZeneca, după cum reiese din datele statistice furnizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava. În cursul zilei de duminică, din 300 de doze disponibile în cele cinci centre de vaccinare comunitare din județ, au fost folosite doar 82 de doze. Cele mai multe imunizări s-au făcut la centrul de vaccinare din incinta sălii de sport a Colegiului Național ”ștefan cel Mare”, unde au fost vaccinate 50 de persoane, în timp ce la sala de sport de la școala Gimnazială ”Miron Costin”, au fost imunizate doar opt persoane. 14 imunizări s-au făcut la centrul de vaccinare de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, iar la centrul comunitar din Rădăuți s-au vaccinat zece persoane. La centrul de vaccinare din Dolhasca, nu s-a prezentat nimeni, în cursul zilei de duminică. Pentru ziua de luni, erau programați 129 de suceveni pentru a se vaccina cu prima doză de vaccin AstraZeneca. În total, în județul nostru, s-au vaccinat în cursul zilei de duminică 514 persoane, dintre care 432 au primit doza a II-a cu vaccinul Pfizer BioNtech.

Până în prezent, s-au vaccinat împotriva SarsCov2 24.051 de persoane cu doza I și 16.258 de persoane cu doza a II-a. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

175 de infectări cu coronavirus în județul Suceava în ultimele 24 de ore. 111 noi decese în țară și 21 de copii cu COVID la ATI

175 de suceveni au fost diagnosticați cu coronavirus în ultimele 24 de ore, iar incidența …