Saturday , June 22 2024

Dizzy: ”Îmi ofer susținerea, expertiza și toată energia mea lui Lucian Harșovschi. Lucian, hai să facem Suceava mai frumoasă!”

Raluca Tuchlei sau Dizzy, cum o cunosc majoritatea sucevenilor, este o persoană care emană bucurie și energie prin toți porii. Este omul care a reușit să facă din pasiunea ei, cu profesionalism, o afacere de succes. Lucrează de 18 ani în domeniul serviciilor de frizerie și ea este cea care a adus conceptul de BarberShop la Suceava. Raluca Tuchlei – Dizzy este o susținătoare înfocată a lui Lucian Harșovschi, candidatul liberal pentru Primăria Suceava, ea făcând parte din echipa pe care PNL a propus-o pentru Consiliul Local al municipiului Suceava.

Am decis să mă implic direct și să îmi ofer susținerea, expertiza și toată energia mea lui Lucian Harșovschi în această competiție, pentru că am încredere că el va reuși să facă lucruri bune pentru acest oraș. Lucian Harșovschi are curajul și experiența necesară să pună în mișcare acele motoare care să atragă fonduri europene, investiții, parteneriate.  Până acum nu am mai făcut politică, dar m-am implicat în viața comunității prin diferite acțiuni. Am organizat evenimente caritabile, m-am implicat în diverse proiecte educaționale și târguri de adopție de căței. În fiecare an, din 2015, organizez alături de echipa mea proiectul meu de suflet, evenimentul caritabil “Noi Tundem, Tu Donezi”, un eveniment devenit deja tradiție, unde împreună cu echipa mea tundem pe baza unei donații, iar banii strânși sunt direcționați către diferite cazuri sociale.

M-am implicat de-a lungul anilor în diferite proiecte educaționale care au ca rol încurajarea tinerilor să se implice în activități de voluntariat, să își perfecționeze abilitățile de a vorbi limba engleză, cât și de a-și dezvolta latura creativă. Orașul nostru are nevoie de noi perspective, dar și de specialiști, iar Lucian este persoana în care eu am încredere că poate genera modernizarea orașului nostru. Sunt antreprenor, am călătorit în toată lumea, sunt un om de echipă și am ales să fac pasul în față într-un context provocator. Lucian, sunt alături de tine și hai să facem Suceava mai frumoasă!”, a spus Raluca Tuchlei – Dizzy.

”Despre Dizzy vreau să spun cu mândrie, chiar sunt mândru de decizia pe care am luat-o atunci când am ales-o în echipă, că am descoperit o persoană extrem de implicată și muncitoare. Sunt ferm convins că se va implica 100% și va pune suflet în toate proiectele pentru Suceava și suceveni. Mulțumesc, Dizzy!”, a transmis Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Sucevei.

Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Cherestea și lemn în valoare de peste 5.000 lei, confiscate de polițiști în urma unor controale în trafic

Vineri, la ora 15.10,  pe Drumul Județean 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, polițiștii au …