Thursday , October 5 2023

Distrugeri repetate in sala de jocuri Royal Club Invest, ignorate de politisti (VEZI CUM un TIP SPARGE CU CIOCANUL APARATELE DE POKER)

de [ase ori într-o lun\, doi indivizi au spart geamurile [i aparatele de jocuri electronice ale firmei, iar poli]i[tii au recomandat administratorilor sa se împace cu agresorii [i s\-[i retraga pl=ngerile f\cute la Poli]ie p=na acum, distrugerile f\cute de doua persoane care au fost deja identificate de administratorii societ\]ii, dar care nu au fost confirmate de poli]i[ti, au provocat pagube de peste 25.000 de euro

Patronii de la  SC Royal Club Invest, care administreaza o sala de jocuri electronice pe Bulevardul George Enescu, peste drum de sta]ia de autobuz Curcubeul, reclama faptul ca de mai multa vreme, persoane care au intrat în conflict cu administratorii, au spart geamurile unit\]ii comerciale, au terorizat angaja]ii firmei au produs pagube evaluate la 25.000 de euro firmei [i, dupa [ase sesiz\ri prin serviciul de urgen]a 112, poli]i[tii suceveni nu au luat nicio m\sura pentru identificarea autorilor spargerilor [i a prejudiciilor cauzate. Mai mult,  administratorii s\lii de jocuri Royal Club Invest au fost, potrivit declara]iilor acestora, îndruma]i de c\tre poli]i[ti sa cada la pace cu cei care de mai bine de o luna distrug în mod constant bunurile firmei. “P=na acum, geamurile loca]iei în care î[i desf\[oara activitatea sala de jocuri de vizavi de Curcubeul, din cartierul George Enescu, au  fost sparte de cinci ori. A [asea oara s-a  înt=mplat un eveniment de acest gen, acum doua zile. Nu [tim de ce toate reclama]iile pe care le-am depus la poli]ie au fost tratate cu lipsa de interes. Am reclamat de fiecare data aceste aspecte la Poli]ie [i r\spunsul a fost ca vor fi luate m\suri, f\ra sa fie stabilit un termen. De fiecare dat\, poli]i[tii, anun]a]i despre evenimentele petrecute au explicat ca nu ar fi vorba despre o fapta at=t de grava înc=t sa poata fi re]inu]i cei care sunt vinova]i de aceste agresiuni repetate”, a explicat administratorul firmei.
Ultimul eveniment de acest gen s-a petrecut chiar în diminea]a zilei de 18 martie, pe la ora 4.00, c=nd acelea[i persoane au n\v\lit înca odata peste cei trei angaja]i ai s\lii de jocuri de pe bulevardul George Enescu, au spart geamurile, au f\cut scandal, au distrus 14 aparate de jocuri, au spart trei geamuri, au cauzat pagube totale de peste 25.000 de euro. Înca odat\, angaja]ii din spa]iul comercial s-au adresat poli]ei, iar comisarul Ion Halaicu, [eful biroului judiciar din cadrul Poli]iei municipale, le-a recomandat administratorilor de la Royal Club Invest sa se împace cu agresorii, fiindca nimeni nu va avea de c=[tigat daca acest conflict va continua.
Este clar ca atitudinea poli]i[tilor nu este una care sa determine o încredere sporita din partea oamenilor de afaceri care doresc sa î[i întemeieze,  pe vreme de criz\, o mica întreprindere. Pe de alta parte, este de asemenea foarte clar faptul ca în zona activit\]ilor comerciale mai speciale, cum este cea privind aparatele cu jocuri de noroc, riscul  este mai mare. În fa]a legii îns\, to]i agen]ii economici au acela[i statut. De aceea poli]i[tii, organele fiscale, celelalte institu]ii ale statului, trebuie sa îi trateze cu aceea[i m\sura toate firmele din jude].
Autorii acestor agresiuni de la sala de jocuri Royal Grup din cartierul George Enescu sunt cunoscu]i, identifica]i [i indica]i de c\trer administratorii firmei, organelor de poli]ie. R. U. [i M. O., unul din cartier, altul din Ipote[ti, ar fi cei care de c=t\va vreme vor sa faca legea în sala de jocuri din cartierul George Enescu, pagubele produse de ace[tia ajung=nd de circa 25.000 de euro. Suma pentru care nu se mai poate c\dea la o în]elegere, patronii cer=nd ca poli]i[tii sa î[i faca treaba. De aceea a fost depusa o pl=ngere la conducerea IPJ, împotriva poli]i[tilor care au tratat cu superficialitate problema [i va fi depusa o sesizare [i la DIICOT Suceava, pentru clarificarea situa]iei.
Cel mai probabil, aceste manifest\ri au în spate  regl\ri de conturi, asem\n\toare celor de la Piatra Neam], unde, cu complicitatea Poli]iei g\[tile din ora[ au ajuns sa incendieze sa distruga [i sa comita asasinate la comand\. Sl\biciunea [i dezinteresul Poli]iei în cazul distrugerilor din George Enescu sunt de neîn]eles, av=nd în vedere ca este vorba de grave atentate la ordinea public\, de distrugeri repetate soldate cu prejudicii importante. De asemenea, r\m=ne ca [efii Poli]iei sa explice de ce aceste atacuri nu au fost mediatizate [i de ce ofi]eri importan]i de la Poli]ia Municipiului Suceava au ajuns sa fie mediatori între infractori [i victime.  (Neculai RO{CA)

Vezi si

Doi tineri, răniți într-un accident în care au fost implicate trei mașini, la Zvoriștea (FOTO, VIDEO)

Miercuri seara, trei autoturisme au fost implicate într-un accident pe raza comunei Zvoriștea.  Doua persoane, …

No comments

 1. bravo celui cu ciocanul,sa sparga rahaturile de aparate mancatoare de bani ai fraierilor care joaca la ele!!

 2. Bine le face, si asa ei nu respecta legea, legea spune ca probabilitatea de câștig nu poate fi mai mare de 130%. Dar astia aranjeaza serverele la aparate peste 300% si oameni baga ca fraierii si nu castiga nimica. Oric trebuie sa fii redus mintal sa joci la pacanele in Romania si in orice tara, fiindca nimeni nu a câștigat niciodată. Castigi azi sigur maine pierzi si ce nu ai câștigat.

 3. Stimatii ~aparatori~ ai legii vor simti curand in ceafa rasuflarea rece a lui Basescu. Ciripesc unele pasarele ca dupa ce termina treaba la frontiere isi va indrepta privirea catre protectorii clanurilor mafiote. Unii zic ca se va sapa iar dupa banii volatilizati din contul MAI pt. un sediu de politie. Cine stie?! Zilele mafiei sunt numarate.

 4. In spatele distrugatorului cu ciocan cu sigurantza sta un mahar al Sucevei cu oarecare interese in distrugerea concurentei, protejat de capii politiei. Aviz tuturor amatorilor de reclamatii: am avut o firma care prospera in Suceava si cand am refuzat plata taxei de protectie si am reclamat la Politie desele amentintari la care am fost supusa ce credetzi?! Politia in loc sa intervina pentru a ma proteja de interlopi, a tabarat din a doua zi dupa reclamatie pe mine si au rascolit actele societatzii mele de doua ori pe saptamana! Asa se va intampla si la Royal Invest. Atentie !!! Aviz amatorilor!!! Nimeni nu poate scapa de furia politistilor cand le sunt atinse interesele.

 5. VOI, CEI DE LA ROYAL, ATI INEBUNIT? CUM ATI INDRAZNIT SA VA LEGATI DE JUPANII POLITIEI DIN SUCEAVA? AR TREBUI SA VA ASTEPTATI LA RAZBUNARE DIN PARTEA POLITIEI, SA VA PREGATITI DE CONTROL, DE MASCATI, GARDA FINANCIARA, TOT TACAMUL, SUNT CURIOS IN CAT TIMP VA CALCA…

 6. niste papagali .Aia de acolo nu au paza cu vreo firma de smecheri

 7. niste papagali

 8. Noi avem politie? E mai usor sa recomanzi impacarea de cat sa faci cercetari care necesita munca si ei nu prea sunt obisnuiti sa munceasca ,eventul sa de amenzi. De protectia cetateanului nu cred ca au auzit de cat atunci cand fac diferite rapoarte folosind fraze lozincare. Totul merge pe dos sau de loc.

 9. acesti infractori sunt pusi de cei la TEX CLUB, caci le-au furat concurenta din zona. Si patronul de la TEX CLUB este unul din marii sponsori ai PDL Botosani unde patroneaza “Varu` Flutur” si in plus tot acolo lucreaza si d-na Halaicu, si mai ales ca sunt cunostiinte bune de familie. Daca o persoana simpla ca mine poate afla asemenea informatii numai dand un telefon , oare sefii lui Halaicu nu au aceste informatii? Sau de fapt sefii sunt slugaii domnului Halaicu. Si ati pomenit ca s-a sesizat si DIICOT, si uitam ca domnul comisar a fost mult timp sef acolo si toti ofiterii inca il asculta si in plus, se putea face ancheta si de cei de la Ordine Publica, caci au si ei oameni specializati in cercetari penale, dar am uitat de incompenteta domnului cms. Nichitoi Ioan , ce cauta sa stranga bani mudari in buzunarele lui

 10. traim intr-o ume condusa de infractori. Vedem cum unii infractori ce conduc bande din cartier sunt un zeu pentru politisti. Oare se va sesiza cineva impotriva cms Halaicu ce stie sa bata cersatori si cand e vorba de violenta grava sau distrugere. Caci in filme se vede cum isi premeditizeaza fapta. Daca eram in alta parte acel infractor va spun avea o lista de acuzatii si in fata judecatorului ajungea cu cel putin 10 capete de acuzare. Dar am scris si ieri , atat timp cat siguranta noastra este asigurata de comisari precum Halaicu Ion, Nichitoi Ioan , Nichitoi Andrei astfel traim in Suceava. Nu ati vazut rezultatele injunghierilor, toti sunt liberi. Cu scandalurile de la Itcani nimic nu s-a rezolvat . In Obcini si Sf Ilie la fel plin de talharii.
  Acesti infractori cu grade atat stiu sa schimbe un tanar sef de post de la Darmanesti si sa-i ofere orice alt post de politie inafara de cele ce au legatura cu drumul european, caci saracul isi facea datoria si depista traficul de tigari si deranja. Uitam cum valutistii invart banii acestor comisari. De ce nu se ia nimeni de valutistul Nichhitoi de la Bazar , sau de fratii Ciocan din Centru?
  Cum sa dai la pace cu infractorul domnule Halaicu? Ce ai facut pentru a stapi banda Al Qaida din G Enescu? De ce nu se simte domnul Pricope Dan , sa lupte pentru o bunastare a societatii noastre. Fratele sau poate influenta prefectul,caci este consiler personal. Domnul Arcadie Sorin Popescu, de ce nu asigura buna functionare a Politiei Municipale? Oare de ce s-a lasat de cutreierat padurile si a venit mare dregator la Palatul Administrativ?
  Domnule Rosca faceti o campanie de schimbare acestor comisari si veti avea rezultat multumirea populatiei caci acest lucru se va vedea imediat. Daca alungam aceste cartite ce protejeaza infractorii avem parte de siguranta