Saturday , December 3 2022

Discuții la Suceava cu privire la soluțiile de viitor pentru prevenirea calamităților

Joi, 12 august 2021, a avut loc la Sala Unirii de la Palatul Administrativ al Sucevei o întâlnire cu reprezentanții Polului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale.

La ședință au fost prezenți subprefectul județului Daniel Prorociuc, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, secretarul general al județului, Petru Tanasă, directorul general PAID, Nicoleta Radu, directorul de dezvoltare PAID, Cosmin Tudor, Adriana Onica din cadrul compartimentului Dezvoltare Economică și Programe au reprezentat Instituția Prefectului – Județul Suceava.

A participat și fostul președinte al Consiliului Județean, Cătălin Ioan Nechifor, ca reprezentant al companiei bucureștene “Public Affair Solutions”, care ieri s-a aflat cu treabă și prin Suceava. „Discuțiile s-au axat la modul în care se aplică prevederile Legii 260/2008 în județul Suceava, precum și pe identificarea de soluții pentru viitor, inclusiv în ceea ce privește modificarea cadrului legislativ, astfel încât România să fie mai bine pregătită să reacționeze în eventualitatea unor catastrofe naturale”, a explicat Daniel Prorociuc. (D.P.)

Vezi si

Șofer de TIR ucrainean, oprit la PTF Vicov pentru că nu avea permis de conducere corespunzător

În data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a …