Monday , March 4 2024

Discuții între deputatul Bogdan Gheorghiu și ministrul Daniel Cadariu privind proiecte și măsuri importante pentru mediul de afaceri din România

Reformele asumate prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), cu accent pe operaționalizarea Organizațiilor de Management al Destinațiilor (OMD), dar și pe proiectele privind rutele culturale, au reprezentat principala temă de discuție din cadrul întrevederii pe care deputatul Bogdan Gheorghiu a avut-o joi, 2 decembrie 2021, cu Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului. Dialogul a fost orientat și spre alte măsuri de interes pentru mediul de afaceri românesc, care urmează a fi implementate în acord cu Programul de guvernare.

“Mă bucur că un sucevean liberal a preluat portofoliul Antreprenoriatului și Turismului, esențial pentru a dezvolta comunitățile locale prin susținerea inițiativelor private. Domnul Cadariu înțelege bine ce înseamnă investițiile şi ajutorul de care are nevoie antreprenorul român. Îl voi susține pentru ca mandatul cu care a fost învestit să fie unul de lungă durată şi să facă față provocărilor pe care administrația centrală le presupune. Îi doresc mult succes şi îl asigur că îi voi pune la dispoziție toată experiența pe care am acumulat-o în ultimii doi ani, ca ministru al Culturii”, a declarat deputatul Bogdan Gheorghiu.

„Există soluții pentru toate ramurile antreprenoriale din România. O primă prioritate va fi reintroducerea voucherelor de vacanță începând cu anul 2022. Știu că pentru regiunile turistice din țara noastră şi pentru firmele care activează în acest domeniu reprezintă o gură de oxigen. O atenție sporită va fi acordată și promovării turismul rural şi balnear, mai ales că România are 31 de stațiuni balneare, care vor beneficia în viitorul apropiat de un program de investiții în baza unei scheme de până la 200.000 euro. Politicile publice pe care le vom promova trebuie să contribuie la creșterea calității serviciilor turistice şi a numărului locurilor de muncă”, a precizat ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Vezi si

Primăria Suceava intenționează să acceseze noi fonduri elvețiene

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că, după ce a participat la Forumul organizat …