Tuesday , May 17 2022

Discuții între Batalionul de cooperare civilă militară și Primăria Suceava pe situații de criză

Marți, 18 ianuarie, la sediul Primăriei municipiului Suceava a avut loc o întâlnire cu reprezentanții Batalionului CIMIC (Cooperare Civilă Militară) București.

Cu această ocazie, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a discutat cu reprezentanții Batalionului CIMIC o serie de probleme legate de: identificarea existenței unor planuri de cooperare în domeniul cooperării instituționale; pregătirea populației pentru gestionarea situațiilor de urgență, de criză; asigurarea asistenței medicale de urgență a populației; asigurarea rezilienței în situații de criză; acțiuni privind imigranții, persoanele evacuate sau dislocate.

„Am stabilit punctele de contact pentru viitoare activități de cooperare și coordonare. Am mulțumit reprezentanților Ministerului Apărării pentru sprijinul acordat în gestionarea pandemiei de coronavirus în primăvara anului 2020 și pentru ajutoarele pe care le-au distribuit în perioada de carantină în orașul nostru la o parte din persoanele vulnerabile. La discuții a asistat și Comandantul Centrului Militar Suceava, colonelul Mugurel Anton. Respect Armatei Române!”, a transmis Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

În județul Suceava s-a autorecenzat 37.7% din populația rezidentă estimată. Perioada de autorecenzare s-a prelungit până pe 27 mai

Comunele Bălăceana, Ciocănești, Breaza, Moldova Sulița, Ilișești, Zamostea și municipiul Câmpulung Moldovenesc dețin locurile fruntașe, …