Saturday , June 15 2024

Discutii despre o posibila autostrada de la Suceava la Bucuresti

N “Au g=ndit autostr\zi de la Bucure[ti spre Valea Oltului, de la Bucure[ti spre Valea Prahovei, de la Bucure[ti spre Albi]a, de la Ia[i spre T=rgu Mure[, dar nu de la Suceava spre Bucure[ti”, a declarat ieri Gheorghe Flutur

Pre[edintele Consiliului Jude]ena (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, i-a cerut primului ministru sprijin pentru o autostrad\ Suceava – Bucure[ti. „Am discutat despre nevoia unei autostr\zi nord-sud pentru c\ nu s-a discutat p=n\ acum acest lucru la modul foarte serios. Ieri la Guvern am ridicat problema asta pentru avem TIR-urile care ne creeaz\ mari probleme pe ruta aceasta, aglomera]ia este foarte mare pe E85. Sunt multe ma[ini care vin din Ucraina [i trec spre Bucure[ti spre Marea Neagr\ [i nu face fa]\ E 85, mai ales pe por]iunea Siret – F\lticeni. Mai mult am cerut s\ se g=ndeasc\ `n coridoarele de transport [i la o autostrad\ nord-sud pentru c\ nu au g=ndit. Au g=ndit autostr\zi de la Bucure[ti spre Valea Oltului, de la Bucure[ti spre Valea Prahovei, de la Bucure[ti spre Albi]a, de la Ia[i spre T=rgu Mure[, dar nu de la Suceava spre Bucure[ti”, a declarat Gheorghe Flutur. El a precizat c\ strategia de dezvoltare a jude]ului Suceava a fost discutat\ la Bucure[ti cu premierul Emil Boc [i mai mul]i mini[tri iar priorit\]ile sunt, pentru anul viitor, legate despre modernizarea aeroportului Salcea [i a  drumului Roman – Siret. (D.P.)

Vezi si

Rezultate finale: Şoldan- 43,90%, Flutur- 40,99% din voturi, la alegerile pentru şefia CJ 

Candidatul Partidul Social Democrat (PSD) la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Suceava), Gheorghe …

No comments

  1. Goange. Remarcati faptul ca in momentul in care se apropie alegerile apar si discutiile despre autostrada Suceava – Bucuresti. Flutur, nu mai ai decit un an jumate si gata, dispari! Trebuia sa incepi discutiile despre autostrada a doua zi dupa alegeri, nu acum. Dar tu n-ai stiut sa vorbesti decit despre brinza, traistute, bundite si turism la buda din dosul casei. Atit te duce capul, doar de aici stii tu sa scoti parale. Nu vine nimeni acolo daca nu are sosele, limitatule.

error: