Thursday , February 9 2023

Directorul școlii din Comănești și-a dat demisia

În cursul zilei de luni, Inspectoratul Şcolar Județean (IŞJ) Suceava a fost înștiințat de către conducerea școlii Gimnaziale ”Vornicu Simion Tăutu” Comănești că directorul unității, Sorin Sofian, și-a dat demisia. ”Am primit o informare din partea directorului școlii din Comănești că și-a dat demisia, invorcând motive personale. Am trimis deja o adresă în școală pentru cei care îndeplinesc condițiile și își doresc să ocupe funcția prin delegare să se înscrie până miercurea viitoare”, a declarat inspectorul școlar general Gabriela Mihai.

Acesta este al treilea director care a demisionat în acest an școlar, după ce, la mijlocul lunii trecute, conducerea Colegiului ”Nicu Gane” Fălticeni a înaintat demisiile către IșJ Suceava. Directorul prim, Elena-Cristina Nechifor, și cel adjunct, Laurențiu Daniel Tomescu, au motivat deciziile de a renunța la posturile ocupate prin faptul că vor să se dedice vieții de familie. Toți cei trei directori au decis că vor încheia semetrul I la conducerea unităților pe care le conduc, urmând ca din semestrul II să fie angajați înlocuitorii lor.

Pentru toate cele 3 posturi, termenul de depunere a dosarelor de către candidații care își doresc să ocupe funcțiile care devin vacante în urma demisiilor celor 2 directori primi și un director adjunct este miercuri, 18 decembrie. (O. N.)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …