Wednesday , September 28 2022

Din păcate, numărul deceselor rezultate din accidentul de la Cornu Luncii a crescut la șase. Anastasia Gavril a pierdut lupta cu viața ieri după-amiază

Medicii sunt rezervați și în ceea ce privește șansele mamei de supraviețuirecornu luncii 1

Din nefericire, Anastasia Gavril, fiica cea mare a preotului Gavril, decedat în accidentul de acum o săptămână de la Cornu Luncii, a pierdut lupta cu viața, ieri după-amiază, numărul morților ridicându-se astfel la șase. După cum am relatat în numerele precedente, starea de sănătate a fetiței în vârstă de zece ani, s-a agravat de la zi la zi, medicii fiind din ce în ce mai pesimiști în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire. In toată această săptămână, ea a fost ținută în viață doar de aparate și de medicamentele care i-au susținut activitatea inimii, copila fiind diagnosticată cu o bradicardie severă, mai exact cu o scădere a ritmului cardiac, încă de marți. Nici starea de sănătate a mamei nu s-a îmbunătățit, medicii fiind foarte rezervați și în ceea ce o privește pe femeia în vârstă de 35 de ani.

Vă reamintim că destinul acestei familii a fost crunt schimbat în urma unui accident de circulație, care a avut loc sâmbăta trecută în comuna Cornu Luncii. Nu mai puțin de cinci persoane și-au pierdut viața acum o săptămână pentru ca ieri să se mai adauge un nume pe această listă neagră. Preotul Petru Gavril, sora și cumnatul său au murit pe loc, iar o fiică de-a sa a decedat la spital. De asemenea, șoferul care a produs accidentul a fost declarat și el mort. Preotul din localitatea Lămășeni, comuna Rădășeni, se îndrepta împreună cu familia și cu patru copii spre Iași, pentru a se închina la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva când mașina sa a fost lovită violent de un vehicul intrat pe contrasens. (Cristina RUSTI)

 

Vezi si

Două rute cultural-turistice care includ județul Suceava, lansate ieri de ANAT

Două rute cultural-turistice au fost lansate la Târgu Jiu, marți, de Ziua Mondială a Turismului, una …