Saturday , February 4 2023

Din iunie, Wizz Air introduce trei zboruri săptămânale Suceava – Memmingen (Germania)

Aflat la Graz, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat ieri că începând cu 17 iunie compania aeriană Wizz Air va opera trei zboruri săptămânale către Memmingen, aceasta fiind prima legătură aeriană directă de pe aeroportul sucevean către Germania. Zborurile vor avea loc în zilele de luni, miercuri și vineri.  “De la aeroportul Memmingen, situat la 100 de kilometri de Munchen și la 100 de km de Stuttgart, se poate ajunge foarte ușor în sudul Germaniei și sunt conexiuni cu toată Germania, dar și cu Austria sau Elveția”, a declarat Gheorghe Flutur 

Gheorghe Flutur și directorul Aeroportului sucevean, Ioan Măriuța, pe aeroportul din Memmingen
Gheorghe Flutur și directorul Aeroportului sucevean, Ioan Măriuța

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat ieri că Wizz Air a introdus noi curse aeriene din Suceava către Germania, pe aeroportul din Memmingen. Gheorghe Flutur a precizat că zborurile către Germania vor începe să fie operate începând cu data de 17 iunie 2019, biletele fiind puse deja în vânzare pe site-ul Wizz Air.

Centrul orașului Memmingen Aeroportul din Memmingen
Aeroportul din Memmingen

“O veste foarte bună, extrem de importantă, pot să vă anunț de aici de la Graz, unde suntem cu o delegație a județului Suceava. Se introduc zboruri de la Suceava spre Germania, aeroportul din Memmingen. Cursele, cu o frecvență de 3 zboruri pe săptămână, luni, miercuri și vineri, se introduc începând cu data 17 iunie, vor fi operate de compania Wizzair”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că acest lucru are loc după demersurile începute anul trecut de Consiliul Județean Suceava, în cadrul acțiunilor desfășurate în cadrul parteneriatului cu Regiunea Schwaben.

„Nu aveam curse spre Germania, spre centrul Europei. Acum Suceava este legata de cea mai dezvoltata zonei a Germaniei, Bavaria și Bad Wurtenberg. De la aeroportul Memmingen situat la 100 de kilometri de Munchen și la 100 de km de Stuttgart, se poate ajunge foarte ușor în sudul Germaniei și sunt conexiuni cu toată Germania, dar și cu Austria sau Elveția”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Imediat după introducerea noilor curse spre Germania, prețurile pentru un zbor, de la Suceava la Memmingen pleacă de la 99 de lei.

În zilele de luni, miercuri și vineri cursele Wizz Air vor avea următorul orar: plecare de la Memmingen la ora 10.20, aterizare la Suceava la ora 13.25, decolare de la Suceava la ora 13.55 și aterizare la Memmingen la ora 15.10.

Centrul orașului Memmingen
Centrul orașului Memmingen

„Memmingen este un oraș ce oferă multiple perspective de petrecere a timpului. Acesta are peste 150 de restaurante, cafenele și baruri pentru toate gusturile. Muzeele, expozițiile și teatrele oferă o gamă largă de divertisment interesant. Calendarul festivalurilor, care este plin de evenimente precum Ziua Pescarilor, Festivalul Copiilor, Festivalul orașului, Memmingen în Bloom, Târgul sau Piața de Crăciun, invită localnicii și vizitatorii să sărbătorească”, se arată într-un comunicat transmis de WizzAir. (O.S.)

 

Vezi si

Individ din Arbore, arestat pentru 30 de zile după ce a furat gresie, mobilă și o mulțime de scule, toate în valoare de 40.000 de lei, dintr-o curte din Volovăț

Vineri, 3 februarie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a …