Friday , May 24 2024

Din ianuarie, zbor direct Suceava – Tel Aviv. Biletele au fost puse deja în vânzare, cu prețuri pornind de la 29.99 euro

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, a anuntat ca, incepând cu data de 9 ianuarie 2023, compania aeriană Wizz Air  va deschide o nouă destinație externă de pe Aeroportul “Ştefan cel Mare” Suceava, respectiv Tel Aviv (Israel).

Zborul va fi operat cu 2 frecvențe pe săptămână, respectiv în zilele de luni şi vineri după următorul orar:

În perioada 09.01.2023 – 24.03.2023:
Luni – decolare Suceava 06:25 – aterizare Tel Aviv 09:30; decolare Tel Aviv 10:20 – aterizare Suceava 13:30;
Vineri – decolare Suceava 14:35 – aterizare Tel Aviv 17:40; decolare Tel Aviv 18:30 – aterizare Suceava 21:40.

În perioada 27.03.2023 – 27.10.2023:
Luni – decolare Suceava 18:35 – aterizare Tel Aviv 21:40; decolare Tel Aviv 22:20 – aterizare Suceava 01:30 (ziua următoare);
Vineri – decolare Suceava 14:35 – aterizare Tel Aviv 17:40; decolare Tel Aviv 18:30 – aterizare Suceava 21:40. Zborul va fi operat cu o aeronavă Airbus A320 având 180 locuri.

Biletele au fost puse deja în vânzare, cu prețuri pornind de la 29.99 EUR / 149 RON.

Această nouă rută este prima operată de Wizz Air de la Suceava către Orientul Mijlociu, completând cele 12 rute existente către destinații din Europa.

Extinderea rutelor vine cu mai puțin de o lună până la deschiderea bazei Wizz Air de la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava și înainte de livrarea a două noi aeronave, care vor sprijini operațiunile pe cinci rute deja anunțate, către Paris-Beauvais (Franța), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneția-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) și Eindhoven (Olanda), precum și creșteri de frecvență pe trei rute existente, către Bologna, Milano-Bergamo și Roma Fiumicino, se arată într-un comunicat transmis de WizzAir.

Wizz Air continuă să-și extindă operațiunile în rețeaua sa, în timp ce rămâne devotată aeroporturilor regionale, adăugând mai multe aeronave rețelei sale și recrutând mai mulți însoțitori de zbor. Astfel, doar în noiembrie și decembrie 2022, compania aeriană va găzdui trei evenimente de recrutare în Suceava pentru însoțitorii de zbor aspiranți care își doresc să lucreze pentru una dintre companiile aeriene care rămân puternice și stabile. Evenimentele de recrutare din Suceava vor avea loc pe 18 noiembrie, dar și pe 2 și 14 decembrie. În România, Wizz Air a angajat peste 300 de însoțitori de zbor doar în acest an, plănuind să recruteze încă 200 în cursul anului viitor. Însoțitorii de zbor WIZZ se pot aștepta la salarii competitive, instruire plătită specifică industriei, uniforme, bilete nelimitate cu reducere pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni sau familie și un program de lucru anunțat în fiecare lună.

Suntem încântați să anunțăm încă o rută de la noua noastră bază din Suceava. Odată cu cea mai recentă extindere a rutelor din oraș, creșteri ale frecvențelor și două aeronave alocate, Wizz Air este dedicată să sprijine aeroporturile regionale din România și piața locală de muncă. Până la finalul acestui an, vom găzdui trei evenimente de recrutare doar la Suceava. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm mai mulți pasageri, pe cea mai nouă rută de la Suceava către Tel Aviv!”, a declarat Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air. (O.S.)

Vezi si

Dorin Goian, favoritul suporterilor nemțeni pentru preluarea postului de antrenor al Ceahlăului

“Aș fi deschis la discuții și la o eventuală propunere. Piatra Neamț va avea tot …

One comment

  1. Wow!
    O sa fie mai ieftin sa aduci lumina sfanta cu un zbor comercial.
    Oh wait…