Friday , December 1 2023

Dilema in randul judecatorilor Tribunalului Suceava in cazul unui presupus traficant de tigari

Magistra]ii Tribunalului Suceava au respins ieri cererea de liberare provizorie sub control judiciar, formulata de Mihail Mihai, unul dintre cele noua persoane arestate în urma cu doua luni sub acuza]iile de constituire de grup infrac]ional organizat [i contrabanda cu ]ig\ri.

De[i anterior Tribunalul Suceava a decis în doua r=nduri s\-l cerceteze pe Mihai în libertate, de aceasta dat\, complexul de judec\tori a hot\r=t sa respinga pledoaria avocatului din partea ap\r\rii. Interesant este faptul ca în arest au mai r\mas doar trei din grupul ini]ial de noua persoane, la data de 10 ianuarie 2011, judec\torii Cur]ii de Apel Suceava au hot\r=nd s\-l puna în libertate pe presupusul cap al re]elei de contrabandi[ti, Ioan Sava, despre care, a[a cum afirma Paul Iova, comandase un transport de 1750 baxuri de ]ig\ri.
Avocatul ap\r\tor al lui Mihail Mihai, a contestat vehement acuza]iile aduse de reprezentatul DIICOT, sus]in=nd ca în dosar nu exista probe care pot sa ateste cu certitudine, implicarea clientului s\u în activitatea de contraband\. (Cezar P|UN)

Vezi si

Jumătate din județul Suceava, sub cod galben de ploi și vânt începând de joi seară

ANM a emis, joi dimineață, avertizări de vreme rea în aproape jumătate de țară. Vor …