Saturday , June 22 2024

Diana Pîțu: ”Lucian Harșovschi are deschiderea de a implica tinerii în proiectele sale”

Diana Pîțu, 36 de ani, este economist și lucrează la Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava, fiind în același timp student doctorand în economie. ”Deși am studiat la București, întotdeauna mi-am dorit să mă întorc în Suceava”, spune Diana Pîțu. Acum, aceasta face parte din echipa lui Lucian Harșovschi și candidează pentru un loc în Consiliul Local al Municipiului Suceava.

Ea consideră că reticența tinerilor de a se implica în politică vine din faptul că, de foarte mult timp, acestora li s-a inoculat ideea că ”nu prea poți să faci nimic”. ”Cred însă că noi aici, la Suceava, suntem privilegiați, pentru că Lucian Harșovschi are deschiderea de a implica tinerii în proiectele sale”, a declarat Diana Pîțu.

Aceasta spune că a ales să fie alături de Lucian Harșovschi ”deoarece este un profesionist, o persoană ancorată în realitatea Sucevei, îi apreciez curajul și bunele intenții. Totodată, cred și apreciez expertiza fiecărui coleg din echipa aceasta care întinerește Suceava prin idei, prin proiecte, printr-o nouă abordare.”

În primul rând, mi-aș dori ca fiul meu, Mircea, la 10 ani, să fie mândru să se uite la mine. Mi-aș dori să se uite la parcul în care se joacă. Mi-aș dori să se uite la terenul de sport al școlii unde învață și să spună cu mândrie «Mama a făcut un lucru bun pentru mine»”, a mai spus Diana.

Îi mulțumesc Dianei pentru încrederea oferită în momentul în care a decis să se alăture echipei! Sunt sigur că, așa cum a spus și ea, alături de echipă, vom reuși să continuăm proiectele începute, dar, mai presus de acest lucru, vom reuși să aducem schimbarea de care are nevoie Suceava, prin noi proiecte, printr-o nouă abordare”, a transmis Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al municipiului Suceava.

Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Aeroportul Sucevei rămâne pe locul 5 ca număr de pasageri la nivel național

Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava continuă să se poziționeze pe al cincilea la nivel …