Wednesday , December 7 2022

Dezbaterile privind bugetul Sucevei continuă, săptămâna viitoare, în Burdujeni şi Iţcani

Sucevenii vor putea propune proiecte de investiţii de cel mult 500.000 de lei în afara proiectelor iniţiate de Primărie şi care să fie finanţate şi realizate în cursul anului 2018

lungu 20 dec 2017

În după amiaza zilei de luni, 15 ianuarie a.c., de la ora 16.30, vor avea loc dezbaterile pe tema bugetului local al Municipiului Suceava, dezbateri care vor fi ţinute în această săptămână cu locuitorii cartierelor de pe malul stâng al râului Suceava. Dezbaterea de luni va fi cu cetăţenii din cartierul Burdujeni, la şcoala Gimnazială nr. 11 „Miron Costin” – zona Cuza-Vodă II, iar de la ora 18.00, dezbaterile vor continua cu cei din cartierul Burdujeni-Sat, la şcoala Gimnazială nr. 6. Ultima consultare publică va avea loc marţi 16 ianuarie a.c., de la ora 16.30, în cartierul Iţcani, la şcoala Gimnazială nr.7 „Gr. Ghica Voievod”.

Precizăm că la primele şedinţe cu sucevenii din cartierele Obcini şi George Enescu, nu s-au arătat mulţi cetăţeni interesaţi de dezbaterea bugetului local. Primele şedinţe publice din acest an pentru dezbaterea bugetului local au avut loc joi, 11 ianuarie a.c., în Obcini, la şcoala Ion Creangă – fosta şcoală generală nr. 9, şi în George Enescu, la şcoala nr. 8. Vineri, 12 ianuarie a.c., şedinţele publice de dezbatere a bugetului au continuat de la ora 16.30, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” – vechiul Liceu Pedagogic,  cu locuitorii din cartierul Zamca, iar de la ora 18.00, cu cei din zona Centrală, la şcoala Gimnazială nr. 3.

Reamintim că sucevenii vor putea propune proiecte de investiţii de cel mult 500.000 de lei în afara proiectelor iniţiate de Primărie şi care să fie finanţate şi realizate în cursul anului 2018, după cum s-a exprimat în acest sens primarul Sucevei, într-o conferinţă de presă din noiembrie 2017. (D.P.)

Vezi si

Gheorghe Flutur, pe șantierul DJ 178: Legăm Valea Solonețului de Ilișești, Ciprian Porumbescu și Măzănăești

În cursul zilei de marți, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a inspectat șantierul de …