Friday , April 12 2024

Desfășurare de forțe pentru găsirea unui puști de 11 ani din Bursuceni care a mers la locul de joacă din Dumbrăveni fără să-și anunțe familia

Miercuri după-amiază, la ora 15:15, Poliția Orașului Salcea a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din comuna Verești, satul Bursuceni, cu privire la faptul că nepotul său, de 11 ani, s-a urcat într-un mijloc de transport public deplasâdu-se către municipiul Suceava.

În timpul deplasării către locul unde urma a fi interceptat mijlocul de transport, polițiștii au fost  informați telefonic de către ofițerul de serviciu principal din cadrul IPJ Suceava  că băiatul  a coborât din microbuz pe raza comunei Dumbrăveni împreună cu alți copii. Polițiștii au făcut verificări la locurile de joacă de pe raza comunei Dumbrăveni, copilul fiind găsit la locul de joacă din parcul central al comunei. A fost contactat telefonic șeful Postului de Poliție Verești care s-a deplasat la Postul de Poliție Dumbrăveni de unde a preluat minorul în cauză în vederea încredințării familiei.

Din discuțiile purtate cu băiatul de 11 ani  s-a stabilit faptul că acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu cu intenția de a ajunge în comuna Dumbrăveni la locul de joacă însă nu a informat membrii familiei despre acest lucru. De asemenea, s-a stabilit faptul că  micuțul nu a fost victima unei infracțiuni.

Vezi si

Cursuri gratuite de educație financiară pentru Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului

Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului au participat, în perioada 28 martie-4 aprilie a.c., …