Wednesday , February 28 2024

Descoperire incredibila in cazul disparitiei celor trei surori din Radauti. Ale cui sunt oasele ingropate in curtea familiei lui Vasile Lavric

vasile lavric [800x600]

Au apărut primele rezultate în cazul anchetei bărbatului acuzat că şi-ar fi omorât soţia şi pe două surori ale acesteia. Oasele găsite îngropate sub garajul bărbatului din Rădăuţi nu sunt de om, au precizat pentru Romania TV surse din interiorul anchetei. Analiza acestora a arătat că sunt de provenienţă animală.
 
Vasile Lavric, un bărbat din Rădăuţi, supranumit de presa vremii “mâncătorul de femei”, este suspectat că şi-a ucis soţia şi pe cele două surori ale acesteia şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Femeile au dispărut începând de acum 20 de ani, iar bărbatul a fost ridicat acum de poliţie, după ce în curtea lui s-au găsit oase şi resturi de cranii.
Abia la opt ani după dispariţia soţei, bărbatul a oferit recompensă de 300 de euro celor care îl pot ajuta să o găsească. Ba chiar a şi postat un mesaj pe internet, prin care cerea ajutor.
Vasile Lavric a postat, anul trecut, un mesaj pe Facebook, prin care cere ajutor internauţilor să o găsească pe Nicoleta, soţia lui, informează România TV. În mesaj, Vasile Lavric spunea că Nicoleta şi-a abandonat familia şi a fugit în Italia. Mesajul a fost postat pe reţeaua de socializare la opt ani de la dispariţia femeii, întrucât la presupusa plecare a soţiei copilul familiei avea 8 ani, iar la momentul postării mesajului, în anul 2013, copilul avea 16 ani.
“Dragi prieteni de pretutindeni, va adresez o rugaminte fierbinte ca in cazul in care vedeti din intamplare doamna din fotografii si puteti preciza locul unde a fost vazuta, sa ma sunati pe mine sau direct la politie, pentru urmatoarele motive: Aceasta doamna a uitat ca are in Romania un copil, pe care l-a abandonat la varsta de 8 ani”, scria Vasile Lavric pe Facebook în urmă cu un an. Bărbatul a mai scris că soţia i-ar fi furat şi lănţişorul de aur al copilului când a plecat de acasă.
“La plecare, a culcat copilul si cand a presupus ca acesta doarme, i-a furat lantisorul de aur de la gat. Copilul nu dormea si a simtit cand a fost furat si nu poate uita, desi acum are 16 ani. Ultima data a fost vazuta in Italia in piata Marconi. Probabil are o noua viata. La copil nu i-a trimis in 8 ani nici o ciocolata. A plecat la data de 08.04.2005, si de atunci nimeni nu a mai vazut-o in Romania. In zadar am cautat-o cu politia, in zadar am facut un proces pentru abandon de familie, toate demersurile s-au sfarsit fara nici un rezultat, pentru ca mama ei, Iordache Cornelia a avut grija sa o tina la curent cu demersurile mele si sa o ajute sa se ascunda si sa fuga de raspundere. De aceea ma adresez dumneavoastra, dragi prieteni de pretutindeni pentru a ma ajuta sa o gasesc. Va multumesc tuturor si ofer rasplata celor ce-mi ofera adresa ei corecta, de unde ar fi. Va rog sa dati mai departe povestea mea”, a scris Vasile Lavric.
romaniatv.net
 
 

Vezi si

Peste 600 de șoferi amendați de polițiști în cadrul acțiunilor din week-end-ul trecut

În contextul situaţiei operative existente la nivelul judeţului Suceava, în scopul impunerii unui climat de …