Thursday , June 30 2022

Deschiderea Spitalului Fălticeni este programată pentru luna octombrie

Așa reiese din declarațiile reprezentanților autorităților locale n reamintim că la începutul acestei luni, unitatea spitalicească a mai primit de la Ministerul Sănătății suma de 10 milioane de lei, bani destinați achiziției de aparatură medicală. O parte din aparatura medicală a ajuns deja la Fălticeni și este montată în noul spital

Spital Falticeni Obiectiv

Autoritățile locale fălticenene au anunțat că marea deschiderea a noului spital este programată pentru luna octombrie. Acest lucru este posibil, după ce Ministerul Sănătății a alocat, prin Direcția de Sănătate Publică Suceava, la începutul acestei luni, suma de 10 milioane de lei, bani necesari achiziției de aparatură medicală. Această tranșă de fonduri a venit după ce autoritățile locale au accesat un credit, în valoare inițială de 18 milioane de lei, acum valoarea creditului fiind micșorată la suma de 8 milioane de lei. ”Suntem bucuroși că am primit încă 10 milioane de lei. Anul acesta vom deschide spitalul. Furnizorii de aparatură medicală au fost contactați iar aparatura a început să fie livrată. O parte este deja montată”, a explicat Cătălin Coman, primarul municipiului Fălticeni.

Ministerul Sănătății a mai alocat noii unități spitalicești suma de 5 milioane de lei, la începutul lunii aprilie, bani destinați tot achiziției de aparatură medicală. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Mitropolia Moldovei: „Propunerea domnului Flutur de înființare a Mitropoliei Bucovinei înseamnă o serie de schimbări care nu sunt realiste”

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a reacționat la afirmația lui Gheorghe Flutur, președinte al Consiliului Județean …