Thursday , December 8 2022

Deputatul Bălan constată că Ponta are alte preocupări decât grija faţă de români

balan 2 nov [800x600]

 “Il văd pe cel care se erija ca un apărător total al celor necăjiţi cu pensii mici, cărora le promitea că le va garanta pensiile cum este prezentat astăzi de către mass media într-o ipostază necunoscută nouă şi anume de „prinţ de România” în Emirate, care nu are nici o problemă să achite note de plată de zeci de mii de euro în cluburi de fiţe şi cu hobby-uri pe măsură”, a declarat vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan

“Votul pentru Klaus Iohannis a fost o şansă pe care au avut-o românii la alegerile prezidenţiale din 2/16 noiembrie şi pe care au valorificat-o în mare măsură”. Aprecierea îi aparţine vicepreşedintelui regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, care consideră că, în caz contrar, în aceste zile, românii ar fi avut dovada clară că Victor Ponta are alte preocupări decât grija faţă de oameni.
“Vorbeam zilele trecute despre faptul că Victor Ponta în paranoia lui se credea Dumnezeu. Constat că lucrurile nu sunt departe de adevăr numai că îl văd pe cel care se erija ca un apărător total al celor necăjiţi cu pensii mici, cărora le promitea că le va garanta pensiile cum este prezentat astăzi de către mass media într-o ipostază necunoscută nouă şi anume de „prinţ de România” în Emirate, care nu are nici o problemă să achite note de plată de zeci de mii de euro în cluburi de fiţe şi cu hobby-uri pe măsură. Noi îl ştim din postura unui biet copilot al raliurilor autohtone, însă astăzi îl vedem în postura de promotor al unei echipe de Formula 1. Aş parafraza un celebru personaj al lui nenea Iancu Caragiale şi aş spune: Curat – murdar, domnule Victor Ponta”, a declarat Ioan Bălan.
Liderul liberal a făcut această constare după relatările presei centrale privitoare la concediul pe care Victor Ponta şi l-a luat după pierderea alegerilor prezidenţiale şi pe care şi-l petrece în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, ca să participe la ultima etapă din circuitul de Formula 1, unde urmează să se decidă titlul mondial.
Liderul liberal consideră că Victor Ponta nu avea cum să înţeleagă nevoile românilor şi implicit ale sucevenilor. “Cum îşi închipuie sucevenii că acest Victor Ponta care îşi permite să achite doar într-o singură seară note de plată de zeci de mii de euro la un club poate să înţeleagă nevoile lor şi anume că au nevoie de şosea de centură, o investiţie care tot ni se promite că va fi dată în folosinţă de vreo trei ani şi nu s-a mai întâmplat, că au nevoie de aeroport care s-a închis pentru că era ceaţă şi s-au oprit lucrările pentru că ploua afară?”, a mai întrebat, retoric, Ioan Bălan.
Precizăm că Victor Ponta a fost fotografiat la ieşirea dintr-un club aflat în parcarea circuitului de Formula 1. Mai mult, presa străină dar şi cea naţională vorbeşte despre faptul că liderul social democrat s-ar afla în spatele proiectului Forza Rossa, proiectul botezat „prima echipă românească” din istoria Formulei 1. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Flutur: Bugetul pe 2023 se situează la nivelul lui 2022. Nu vor fi blocate conturile primăriilor sucevene din cauza proiectului “Utilități și mediu”

Președintele Consiliului Jude­țean Suceava, Gheorghe Flutur nu exclude ca bugetul de stat pe anul viitor …