Saturday , October 23 2021

Deputatul Angelica Fădor: PSD face speculă politică, folosind criza pentru a câştiga capital electoral

Preşedintele Comisiei de administraţie din Camera Deputaţilor, Angelica Fădor, deputat PNL de Suceava, acuză PSD de iniţiative populiste şi de faptul că înearcă să profite de pandemie pentru a câştiga electoral.

„Din fericire, românii conştientizează demersurile pe care Guvernul le face pentru a evita un derapaj economic grav cauzat de epidemia cu noul Coronavirus. Guvernul PNL nu numai că, acum, face eforturi vizibile pentru a readuce economia românească la un nivel optim de funcţionare, dar pregăteşte şi un plan de relansare economică, pe mai mulţi ani, cu aplicabilitate imediată. Anul acesta vom începe să finanţăm IMM-urile cu granturi de investiţii, granturi de capital şi vom continua cu fonduri ce vor fi alocate pe termen mediu şi lung pentru infrastructură, sănătate şi alte domenii prioritare”, a afirmat Angelica Fădor.

„În tot acest timp, în căutare de capital electoral, PSD face speculă politică prin declaraţii nereale, prin ameninţări cu moţiuni de cenzură şi prin promovarea, în Parlament, a unor moţiuni simple făcute doar ca să bifeze politic şi fără a oferi românilor soluţii. PSD, în loc să înţeleagă că în această perioadă critică este nevoie de construcţie, de o atitudine pro-activă, caută noi şi noi artificii pentru a pune beţe în roate guvernării.  Ţinta PSD nu este să apere interesele majore ale românilor în acest moment, pentru care Guvernul PNL face eforturi zi de zi, ci de a deturna atenţia românilor, de a dezinforma, de a manipula, de a cultiva neîncrederea în instituţiile statului”, a declarat parlamentarul liberal sucevean.

Angelica Fădor acuză PSD că vrea să zădărnicească eforturile PNL. „PSD vrea să irosească şi să zădărnicească eforturile depuse de o ţară întreagă, datorită cărora România nu este într-un dezastru epidemiologic. Guvernul PNL nu se va lăsa împiedicat de capcanele mediatice ale PSD şi se va preocupa în continuare de relansarea economică a României”, a mai declarat deputatul liberal sucevean.

Vezi si

Scade sub 3.000 numarul de cazuri active in judetul Suceava. 647 de bolnavi COVID internati, 36 la ATI

In județul Suceava sunt inregistrate sambata, 23 octombrie, 2978 cazuri de infecție Covid -19 în …

No comments

 1. presedintele comisiei de administratie. serios? ce-o mai fi si asta?
  nu stiu cine este angelica fador si cu ce se ocupa. n-am auzit de ea decat ca scrieti voi la ziar despre dansa.
  si daca tot apare pe aici, am putea s-o intrebam cum sta treaba cu alocatiile pt.copii?
  nu mai pot cu abordarea asta. pnl zice de psd, psd zice de pnl.
  chiar nu ne intereseaza meciurile voastre pe ciolan.
  cu nivelul de trai si cu bunastarea si cu sanatatea stam cam naspa. va intereseaza? altfel, cam ce administrati voi?