Friday , December 9 2022

Depozit de tigari de contrabanda descoperit in Vicovu de Sus

Vineri dimineață, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava – ITPF Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 02.00,  polițiștii de frontieră s-au deplasat la un imobil în construcție de pe raza localității Vicovu de Sus, județul Suceava, unde au găsit, în garajul acestuia, o cantitate mare de țigări de contrabandă.

Drept urmare, polițiștii de frontieră au dus la sediul instituției 51 de colete cu țigări, precum și trei autoturisme descoperite în curtea imobilului, despre care s-a constatat că au fost folosite în activitatea infracțională. În urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 25.368 de pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de aproximativ 296.805 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele trei autoturisme, în valoare totală de 100.00 lei, au fost indisponibilizate la sediul S.T.P.F. Suceava.

În cauză, colegii noștri efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Vezi si

Bărbat găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări, la Voievodeasa

Vineri dimineață a izbucnit un incendiu la o casă de locuit din satul Voievodeasa, comuna …