Sunday , July 21 2024

Performanță deosebită a unei eleve a Liceului Tehnologic Dorna Candrenilor

Denisa Hojda, de la Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor, premiul I la Concursul Național Oeconomicus Napocensis și un loc asigurat în cadrul Facultății de Știinţe Economice din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai.

Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor s-a făcut remarcat în cadrul unui concurs național de economie. Eleva Denisa Hojda, clasa a XI-a, la specializarea Tehnician în activități economice, a obținut premiul I la secțiunea X – Contabilitate, din cadrul Concursului Național Oeconomicus Napocensis. Reușita ei este demnă de laude, ținând cont că alături de ea, la acest concurs, au participat peste 1.200 de candidați.

Bucuria și realizarea tinerei în cadrul concursului este dublată de obținerea unui loc la Facultatea de Știinţe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Denisa a fost coordonată în pregătirea pentru acest concurs de către prof. Felicia Pavel. Potrivit regulamentului, doar 30 de participanți din clasa a XI-a au avut șansa de a intra cu media 10 la admiterea în cadrul facultății clujene, condiția fiind să obțină peste nota 9 în cadrul concursului.

”O nouă dovadă incontestabilă a calității învățământului din Dorna Candrenilor. Denisa Hojda, elevă în clasa a XI-a, nr. legitimație concurs 1127, a obținut nota 10 (zece!) și premiul I la secțiunea Contabilitate din cadrul Concursului Național Oeconomicus Napocensis. Mai mult, conform regulamentului, Denisa este declarată admisă cu media 10 la concursul de admitere în anul universitar 2025-2026, la specializările oferite de FSEGA”, a transmis unitatea de învățământ.

Oeconomicus Napocensis este un Concurs de cunoștinţe organizat anual de către Facultatea de Știinţe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Competiţia își propune să valorifice, în spiritul performanţei și competitivităţii, cunoștinţele elevilor de liceu care doresc să urmeze studii universitare din domeniul economic, prin evaluarea cunoștințelor de specialitate sub formă de examen scris. (O. N.)

Vezi si

Copil rănit ușor, la Frasin, într-un accident produs de un șofer care nu a acordat prioritate

Sâmbătă, în jurul ora 13.05, C. Cosmin, de  29 ani, din  Târnăveni – Mureș,  conducea …