Sunday , January 29 2023

De vineri, liberalul Lucian Harșovschi este la al patrulea mandat de viceprimar, unul din ele fiind parțial, iar Teodora Munteanu (USR) i-a luat locul de viceprimar lui Marian Andronache (PMP)

Consiliul Local Suceava a decis, vineri, 23 octombrie, după ceremonia de la ședința de constituire, ca cei doi viceprimari ai municipiului Suceava să fie Lucian Harșovschi (PNL) și Teodora Munteanu (USR). Lucian Harșovschi a primit doar patru voturi împotrivă, în timp ce Teodora Munteanu a avut opt voturi împotrivă.

„Astăzi, cu 18 voturi din 22, am fost reales viceprimar al municipiului Suceava. Mulțumesc domnului primar Ion Lungu și colegilor din Consiliul Local pentru sprijin și apreciere și pentru votul de a exercita un nou mandat de viceprimar! Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și de această dată și vă asigur ca și până acum, că voi fi implicat și dedicat în totalitate dezvoltării orașului nostru și orientat către problemele sucevenilor! Cu deschidere pentru colaborarea cu oricine propune proiecte în interesul cetățenilor și al orașului, cu determinare și încredere, mergem înainte împreună! Continuăm cu responsabilitate și implicare!”, a transmis Lucian Harșovschi. În cadrul aceleiași ședințe, tot prin vot secret, Lucian Harșovschi a fost desemnat înlocuitor de drept al primarului.

Propunerile pentru cele două posturi de viceprimar au venit din partea primarului Ion Lungu. Astfel, a fost respectată înțelegerea PNL-USR de constituire a majorității în Consiliul Local Suceava. Primarul Ion Lungu a mulțumit consilierilor locali pentru maturitatea de care au dat dovadă privind desemnarea celor doi viceprimari și a asigurat că va colabora foarte bine cu amândoi în interesul sucevenilor. (D.P.)

secretarasite

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …